Vorige week werd bekend dat Patty Brard (62) een maagverkleining ondergaan zou hebben in een Belgische kliniek. Hoewel Patty de ingreep niet ontkende, was ze woedend dat Diana Gabriels, die als consulent bemiddelt tussen patiënten en artsen op het gebied van plastische chirurgie en overgewicht, daarover uitspraken deed. In Story reageert Diana... en slaat Patty daarop weer keihard terug!

Al achtentwintig jaar is Diana Gabriels (56) bemiddelingsconsulent tussen patiënten en artsen op het gebied van plastische chirurgie en overgewicht vanuit haar eigen praktijk in Barendrecht. Nadat Story vorige week, vanuit een andere betrouwbare bron, kon melden dat Patty Brard in België een maagverkleining had ondergaan, kreeg Diana publicitair de volle laag van Patty. De glamourdiva ontkende de ingreep niet en gaf sportief toe Diana bezocht te hebben, maar vond het absoluut niet kunnen dat de consulent met informatie daarover naar buiten trad in andere media, nadat Story bericht had over de ingreep. Deze week reageert Diana op Patty’s grief. 

More content below the advertising

Patty Brard, die je niet héél snel boos krijgt, is ontsteld dat je op je Instagram-pagina reclame zou hebben gemaakt met haar maagverkleining. 
Diana: ‘Mevrouw Brard ziet spoken. Ik had alleen maar het Story-artikel waarin jullie afgelopen week onthulden dat Patty een maagverkleining heeft laten uitvoeren, op mijn social media gezet. Volgens mij ben ik daar vrij in. Van haar gescheld en dreigementen om een advocaat op me af te sturen, ben ik niet onder de indruk. Ik zou niet weten wat Patty mij kan verwijten.’ 

Lees het hele verhaal in Story editie 11. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl