Fotograaf
Mischa Schoemaker

Vorige week werd bekend dat Patty Brard (62) een maagverkleining ondergaan zou hebben in een Belgische kliniek. Hoewel Patty de ingreep niet ontkende, was ze woedend dat Diana Gabriels, die als consulent bemiddelt tussen patiënten en artsen op het gebied van plastische chirurgie en overgewicht, daarover uitspraken deed. In Story reageert Diana... en slaat Patty daarop weer keihard terug!

Al achtentwintig jaar is Diana Gabriels (56) bemiddelingsconsulent tussen patiënten en artsen op het gebied van plastische chirurgie en overgewicht vanuit haar eigen praktijk in Barendrecht. Nadat Story vorige week, vanuit een andere betrouwbare bron, kon melden dat Patty Brard in België een maagverkleining had ondergaan, kreeg Diana publicitair de volle laag van Patty. De glamourdiva ontkende de ingreep niet en gaf sportief toe Diana bezocht te hebben, maar vond het absoluut niet kunnen dat de consulent met informatie daarover naar buiten trad in andere media, nadat Story bericht had over de ingreep. Deze week reageert Diana op Patty’s grief. 

Patty Brard, die je niet héél snel boos krijgt, is ontsteld dat je op je Instagram-pagina reclame zou hebben gemaakt met haar maagverkleining. 
Diana: ‘Mevrouw Brard ziet spoken. Ik had alleen maar het Story-artikel waarin jullie afgelopen week onthulden dat Patty een maagverkleining heeft laten uitvoeren, op mijn social media gezet. Volgens mij ben ik daar vrij in. Van haar gescheld en dreigementen om een advocaat op me af te sturen, ben ik niet onder de indruk. Ik zou niet weten wat Patty mij kan verwijten.’ 

Lees het hele verhaal in Story editie 11. Nu in de winkel.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)