Patty Brard (66) blikte - naar aanleiding van een social media herinnering die Richard Groenendijk (49) kreeg - zaterdagmiddag terug op een leuk kiekje van een aantal jaar terug, die tijdens de opnames van het programma 'De Gevaarlijkste Wegen' werd genomen.

Niet alleen zien we veel verschil met hoe ze er nu uit ziet, maar het blijkt dat ze nu ook nog eens echt 35 kilo lichter is. En die leuke herinnering die Richard deelde, moest natuurlijk ook op Patty's eigen Instagram komen te staan.

Herinnering op Facebook

'Mijn lieve vriend Richard Groenendijk kreeg vandaag deze herinnering op FB! Ik snap nu wel dat we destijds tijdens de opnames van "De gevaarlijkste wegen" 3 auto’s versleten hebben! Welke gemiddelde Jeep houdt dit gewicht……Meine gute!', schrijft ze onder de foto.

Acceptatie

Patty lijkt maar wat blij te zijn met de veranderingen. 'Gelukkig heb ik de frustratie in acceptatie kunnen omzetten en ben ik aan mezelf gaan werken! De foto is niet gemaakt door de beste fotograaf ever, maar toch... Wat voel ik me nu toch honderden malen lekkerder dan toen.'

Article continues after the ad

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.