Patty Brard theatertour

Voor SBS6 was het dinsdagochtend vast reden voor een feestje toen de kijkcijfers van maandag werden onthuld. De zender scoorde flink met de terugkeer van Man bijt hond en Lingo en ook Chateau Meiland was wederom een hit. Patty Brard, die eerder dit jaar voor vier jaar tekende bij Talpa, is dan ook erg blij.

Op Instagram deelde de presentatrice de top 25 met best bekeken programma's van Stichting KijkOnderzoek, waar de zender meerdere keren in staat. 'Zo trots op team @sbs6nl', schrijft Patty. Ook voor sceptici heeft de presentatrice een woordje klaar. 'Iemand verder nog wat te zeuren?', aldus Patty, die haar post afsluit met de jubelende hashtags #theonlywayisup #blijwakkerworden #goedekeuzes.

Man bijt hond

De comeback van Man bijt hond trok maandagavond 611.000 mensen. Voor de terugkeer van Lingo, dat aansluitend werd uitgezonden, zaten nog meer mensen voor de buis gekluisterd. Het spelprogramma, dat na een afwezigheid van vijf jaar terug op de buis is, boeide 802.000 mensen. Chateau Meiland tikte zelfs de 970.000 kijkers aan.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.