Patricia Paay doet toch niet mee aan het nieuwe BNNVARA-programma Celebrity Call Centre. De showdiva heeft op het laatste moment afgezegd, bevestigt een woordvoerder van de omroep. De reden is niet bekend, maar mogelijk heeft het te maken met haar gezondheid.

Paay viel eind mei van de trap in haar woning in het Brabantse Wernhout en herstelt daar momenteel van. Kort daarvoor was ze succesvol geopereerd aan haar heup.

Jessie Jazz Vuijk

De plaats van Paay in het belteam van Celebrity Call Centre wordt ingenomen door Jessie Jazz Vuijk. Samen met onder anderen Filemon Wesselink, Ellie Lust, Jörgen Raymann en Bobbi Eden biedt ze anonieme bellers een luisterend oor. Ook Peter R. de Vries, Lange Frans, Britt Scholte, Evi Hanssen, Dirk Zeelenberg en Jet van Nieuwkerk doen mee aan de Nederlandse versie van het oorspronkelijk Britse programma.

Persoonlijk dilemma

In de nieuwe show, die vanaf 30 juni elke zondag op NPO 3 te zien is, kunnen bellers een persoonlijk dilemma voorleggen of hun hart luchten bij de BN'ers. Zij reageren vanuit hun eigen persoonlijke ervaringen en gaan tussen de telefoontjes door met elkaar in gesprek over de onderwerpen die voorbijkomen. De gesprekken kunnen gaan over liefde, gezondheid, seksuele identiteit, eenzaamheid, familieperikelen of multiculturele issues.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders