Wie had dat gedacht, er lijkt eindelijk een einde gekomen te zijn aan de ruzie tussen Patricia Paay en haar buurman Maarten Oostvogel. Patricia heeft haar beschuldigingen aan het adres van Oostvogel ingetrokken. Eerder suggereerde de diva dat Oostvogel een rol zou hebben gespeeld in het verspreiden van haar seksvideo's en dat ze nog veel geld van hem zou krijgen. Via haar advocaat heeft ze nu laten dat ze deze uitspraken terugneemt.

Het conflict is al lange tijd gaande. Patricia verbond een aantal jaar geleden haar naam aan de pantylijn van Oostvogel, La Paay. Die samenwerking liep vorig jaar stuk en de rest is geschiedenis. De rechter gaf Patricia ongelijk en nu staakt ze de procedure. 

Haar verklaring luidt als volgt: “Patricia Paay erkent dat die beweringen onjuist, lasterlijk en zeer schadelijk zijn voor Maarten Oostvogel, zowel zakelijk als persoonlijk”, luidt de verklaaring. “Patricia Paay betreurt deze uitspraken en heeft Oostvogel haar excuses aangeboden.”

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders