patricia paay maestro

Carrièreswitch voor Patricia Paay? De blondine gaat deelnemen aan de dirigeerwedstrijd Maestro van AVROTROS, zo meldt De Telegraaf. Paay zal het opnemen tegen onder meer acteur Waldemar Torenstra en kickbokser Remy Bonjasky.

John Paay Orchestra

Met haar deelname treedt de zangeres in de voetsporen van haar vader. In 1965 debuteerde la Paay in het jazzorkest van haar vader, die later orkestleider werd van zijn eigen John Paay Orchestra. Patricia nam in 2000 met het orkest van haar vader het album Daddy op. Aan ervaring ontbreekt het dus niet, dus we zijn dan ook heel benieuwd hoe ze het er vanaf zal brengen bij het programma.

Gouden Baton

In het programma Maestro doet een groep BN’ers onder leiding van Frits Sissing een dappere poging om het dirigentenvak onder de knie te krijgen. Wie er naast Patricia, Waldemar en Remy nog meer zullen gaan vechten om de Gouden Baton, is nog niet duidelijk.

De opnames van de vierde reeks van Maestro beginnen in september in de Philharmonievan Haarlem. 27 oktober wordt de eerste uitzending van het populaire programma uitgezonden.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron en beeld: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders