patricia paay maestro

Carrièreswitch voor Patricia Paay? De blondine gaat deelnemen aan de dirigeerwedstrijd Maestro van AVROTROS, zo meldt De Telegraaf. Paay zal het opnemen tegen onder meer acteur Waldemar Torenstra en kickbokser Remy Bonjasky.

John Paay Orchestra

Met haar deelname treedt de zangeres in de voetsporen van haar vader. In 1965 debuteerde la Paay in het jazzorkest van haar vader, die later orkestleider werd van zijn eigen John Paay Orchestra. Patricia nam in 2000 met het orkest van haar vader het album Daddy op. Aan ervaring ontbreekt het dus niet, dus we zijn dan ook heel benieuwd hoe ze het er vanaf zal brengen bij het programma.

Gouden Baton

In het programma Maestro doet een groep BN’ers onder leiding van Frits Sissing een dappere poging om het dirigentenvak onder de knie te krijgen. Wie er naast Patricia, Waldemar en Remy nog meer zullen gaan vechten om de Gouden Baton, is nog niet duidelijk.

De opnames van de vierde reeks van Maestro beginnen in september in de Philharmonievan Haarlem. 27 oktober wordt de eerste uitzending van het populaire programma uitgezonden.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron en beeld: ANP

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders