Patricia Paay zet zich samen met Linda de Mol in voor slachtoffers van online shaming. Omdat Patricia als geen ander weet hoe dat je leven kan ruïneren. "Ik ben dagenlang op de bank blijven liggen, almaar piekeren. Ik vroeg mijn man: ‘Is dit nou depressief zijn?'"

Lees ook: Meevaller voor Patricia Paay: veel belangstelling voor haar huis

Grote schaamte

De grote nachtmerrie van de BN'er werd begin februari werkelijkheid. Ze had er alles aan gedaan om het te voorkomen, maar toch verschenen meerdere intieme video's van Patricia op internet. Seksfilmpjes die heel Nederland heeft gezien. "Ik ben niet het type dat zich snel geneert, maar op dat moment was de schaamte zo groot," zegt de diva in de nieuwe LINDA. 

Ernstige gevolgen

"En ik hou niet eens van plasseks," vertelt ze. "Dit zal Nederland zich van mij herinneren." Patricia heeft haar klussen on hold gezet na het uitlekken van de privévideo's. Ze leert er langzaam mee om te gaan, maar denkt ondertussen ook aan anderen die hetzelfde is overkomen. "Maar voor jonge meisjes die dit ook overkomt, zijn de gevolgen niet te overzien. Als het voor mij al zo moeilijk is, hoe moeten zíj er dan mee omgaan?"

Geen steun

Patricia onthult dat Linda de Mol haar een brief heeft gestuurd na het uitlekken van de video's. De presentatrice biedt Patricia de kans om haar verhaal te doen. "Wat Linda nu voor mij doet, zal hopelijk helpen. Zij steekt haar nek uit en dat ontroert me heel erg." Dat kan de blondine niet van haar collega-BN'ers zeggen. "Als een collega zoiets overkomt, zeg je hoe erg je dat vindt. Maar dat deed bijna niemand."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl