Patricia Paay zet zich samen met Linda de Mol in voor slachtoffers van online shaming. Omdat Patricia als geen ander weet hoe dat je leven kan ruïneren. "Ik ben dagenlang op de bank blijven liggen, almaar piekeren. Ik vroeg mijn man: ‘Is dit nou depressief zijn?'"

Lees ook: Meevaller voor Patricia Paay: veel belangstelling voor haar huis

Grote schaamte

De grote nachtmerrie van de BN'er werd begin februari werkelijkheid. Ze had er alles aan gedaan om het te voorkomen, maar toch verschenen meerdere intieme video's van Patricia op internet. Seksfilmpjes die heel Nederland heeft gezien. "Ik ben niet het type dat zich snel geneert, maar op dat moment was de schaamte zo groot," zegt de diva in de nieuwe LINDA. 

Ernstige gevolgen

"En ik hou niet eens van plasseks," vertelt ze. "Dit zal Nederland zich van mij herinneren." Patricia heeft haar klussen on hold gezet na het uitlekken van de privévideo's. Ze leert er langzaam mee om te gaan, maar denkt ondertussen ook aan anderen die hetzelfde is overkomen. "Maar voor jonge meisjes die dit ook overkomt, zijn de gevolgen niet te overzien. Als het voor mij al zo moeilijk is, hoe moeten zíj er dan mee omgaan?"

Geen steun

Patricia onthult dat Linda de Mol haar een brief heeft gestuurd na het uitlekken van de video's. De presentatrice biedt Patricia de kans om haar verhaal te doen. "Wat Linda nu voor mij doet, zal hopelijk helpen. Zij steekt haar nek uit en dat ontroert me heel erg." Dat kan de blondine niet van haar collega-BN'ers zeggen. "Als een collega zoiets overkomt, zeg je hoe erg je dat vindt. Maar dat deed bijna niemand."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Nadat pretmiljonair Johan Vlemmix vorige week toegaf dat hij interesse heeft in de aankoop van een huis náást zijn aartsrivale Patricia Paay op recreatiepark Parc Patersven, zou haar man Robbert Hinfelaar woest hebben gereageerd. Johan voelt zich zelfs bedreigd, vertelt hij Story. 

Toen Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar vorige week in Story lazen dat Johan Vlemmix een woning naast die van hen op vakantiepark Parc Patersven in Wernhout wil kopen, zouden ze elkaar verbijsterd hebben aangekeken en daarna woedend hebben gereageerd. Volgens Johan pakte Robbert terstond de telefoon om hem de toegang tot hun vakantiepark te ontzeggen. ‘Ja, ik heb een flinke tirade gehad van Robbert,’ vertelt Johan aan Story. ‘Jij dit, en jij dat, schreeuwde hij door de telefoon. Waarna ik zei: Robbert, doe nou even rustig. Dat hielp niet. Als jij hier nog één keer komt... riep hij.’ Johan Vlemmix zegt het dreigement niet heel serieus te nemen, maar het was geen bijzonder prettig gesprek – zo veel is duidelijk.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Hoewel recente foto’s van Estelle Cruijff in de armen van een andere man anders doen vermoeden, is de ex-vrouw van Ruud Gullit nog altijd vrijgezel. Maar ruim vier jaar na de breuk met Badr Hari bekent Estelle dat ze best toe is aan een nieuwe liefde. Mogelijk kunnen haar jetsetvrienden haar daar een béétje bij helpen...

Estelle Cruijff (40) is toch écht nog steeds vrijgezel. Vorige week werd de nog altijd sexy en mooie blondine door een weekblad gekoppeld aan een Italiaan, met wie ze gearmd op het strand van Ibiza was gesignaleerd. Maar na een minimaal stukje research kon zelfs een kind al uitvinden op Estelle’s Instagramaccount dat de charmeur in kwestie Giorgio Veroni is. Een Italiaan die al elf jaar gelukkig getrouwd is met de Engelse tv-presentatrice Tamara Beckwith, die een goede vriendin van Estelle is. Tegenover Story maakte Estelle dan ook korte metten met het ‘liefdesverhaal’ in het weekblad. Estelle: ‘Het is klinkklare onzin! Ik ben nog steeds vrijgezel!’

'Ware mannenmagneet'

Ze kent Tamara en Giorgio al jaren; ze bezoekt hen geregeld in hun woonplaats Londen en ook als ze naar hun vakantieadres in Italië gaan. Tamara begon haar tv-carrière bij MTV. Later werkte ze bij muziekzender VH1. Tegenwoordig is ze verslaggeefster voor een magazine-achtig tv-programma. De kring van internationale sterren waarin Estelle zich de laatste jaren begeeft, werd met dit bevriende duo weer groter. De langbenige Estelle is binnen de internationale jetset uitgegroeid tot een ware mannenmagneet. Zo verscheen ze op Ibiza op feestjes met de Engelse acteur Idris Elba (45), die wereldwijd bekend is van zijn rol als Luther in de gelijknamige serie en serieus wordt beschouwd als de nieuwe James Bond.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders