Vanochtend werd bekend dat de Belastingdienst beslag heeft gelegd op het huis van Patricia Paay. Ze heeft naar verluidt een belastingschuld van 100.000 euro. Patricia noemt de beslaglegging 'belachelijk'.

Article continues after the ad

Lees ook: Drama: Belastingdienst legt beslag op woning Patricia

Woest

Patricia's telefoon staat roodgloeiend sinds bekend is dat haar woning in beslag is genomen. De twee-onder-één-kapwoning met garage staat sinds vandaag te koop voor 475.000 euro. De BN'er is woest. "Dit is tegen onze afspraken met de Belastingdienst in. Het klopt dat ik ze nog geld verschuldigd ben. Ik heb ook gezegd: als ik moet betalen, betaal ik wel, maar dat kan ik nu even niet. We zijn hier al maanden mee bezig," zegt ze tegen BuzzE. 

Zwart op wit

Volgens Patricia staan de afspraken met de Belastingdienst zwart op wit. "Daar is zelfs een notaris bij geweest. De Belastingdienst werkt veel langs elkaar heen. De een weet niet waar de ander mee bezig is." De kersverse echtgenote van Robbert Hinfelaar hoopt daar woning snel te verkopen: "Zodra het huis is verkocht, betaal ik de Belastingdienst." 

Pest Patricia jaar

De BN'er baalt ervan dat ze weer een tegenslag heeft en hiermee in het nieuws komt. "Ik hoop echt dat het voor het eind van de dag geregeld is, maar dan is het al te laat. Ik sta weer gewoon voor gek. Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar het zijn etterbakken. Het is echt pest Patricia dit jaar," aldus de diva.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders