Het is Patricia Paay allemaal even te veel geworden na de opnames van het programma Maestro. "Ik ben na de aflevering volledig ingestort", vertelt ze tegen Shownieuws. "Het blijkt dat ik nog lang niet normaal kan functioneren en mijn brutale zelf kan zijn."

Sekstape

Patricia heeft het nog steeds moeilijk met de affaire rond haar uitgelekte sekstape eerder dit jaar. "Ik hoop dat de mensen die daar verantwoordelijk voor zijn begrijpen wat dit met je doet, verschrikkelijk", aldus de voormalig zangeres. "Ik ga samen met een psycholoog aan een reset werken. Ik ben sterk en dat gaat mij lukken", laat ze zelfverzekerd weten.

Maestro

In de uitzending van zondag moest Patricia als tweede het deelnemersveld ruimen van Maestro. Het was voor het eerst dat ze weer in een groot programma te zien was sinds het uitlekken van de video. Wel gaf ze al interviews in Linda's Zomerweek en Jinek.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP