Patricia Paay is opnieuw naar de rechter gestapt wegens een beslaglegging op haar huis door administratiekantoor Osuro. Shownieuws meldt dat de presentatrice en zangeres woensdag in de rechtbank van Breda verscheen om een kort geding aan te spannen.

Het bedrijf legde vorig jaar na goedkeuring van een rechter beslag op Paays woning in Wernhout. In juni 2019 werd na een rechtszaak besloten dat de presentatrice geen schuld heeft bij het bedrijf en het geëiste bedrag van 93.000 euro dus niet hoeft terug te betalen.

Article continues after the ad

Lening

Paay zou vanaf 2015 bedragen hebben ontvangen van het bedrijf, dat is opgericht door goede vriend Rob Rijsbergen. Hij werd in 2017 aan de kant gezet, waarna zijn zoon de leiding overnam. Hij probeert aan te tonen dat het door Paay ontvangen bedrag om een lening ging en dus terugbetaald dient te worden.

Hoger beroep

Nadat de rechter oordeelde dat hier niet genoeg bewijs voor was geleverd, besloot Osuro in hoger beroep te gaan. Het is nog niet duidelijk wanneer de uitspraak in deze zaak volgt. De uitspraak van het kort geding over de beslaglegging wordt op 19 februari verwacht.

Door: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.