Patricia Paay is in haar woning in het Brabantse Wernhout afgelopen weekend van de trap gevallen. "Alles, maar dan ook alles doet zeer."

Het zit Patricia niet bepaald mee. Vrijdag werd ze nog succesvol geopereerd aan haar heup, maar bij thuiskomst voelde het toch nog niet helemaal goed. "Ik stond nog wel wat te wankelen op mijn benen en daardoor is het blijkbaar misgegaan. Ik stond boven aan de trap en raakte mijn evenwicht kwijt. Ik viel voorover en van de bovenste tree denderde ik naar beneden," vertelt ze tegen De Telegraaf. De diva wist meteen dat het foute boel was. "Ik was helemaal dizzy en het voelde niet goed. Er is gelijk een ambulance gebeld en ik ben naar het ziekenhuis in Breda gebracht."

Article continues after the ad

Schade

Onderzoek moet duidelijk maken of haar onlangs geopereerde heup niet te veel schade heeft opgelopen. Voor Patricia rest nu niets anders dan herstellen van haar val. "Ik mag van geluk spreken dat het zo is afgelopen. Het had veel erger gekund", zegt ze. "De pijn zal wel wegtrekken, maar ik kan nog steeds niet goed zien. Iets lezen of een berichtje tikken gaat moeizaam."

Vreselijke pijn

Gelukkig heeft ze haar man Robbert om voor haar te zorgen. "Hij doet enorm zijn best om het mij toch zo aangenaam mogelijk te maken. Maar die pijn is vreselijk" , aldus La Paay.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)