Patricia Paay schoof eerder dit jaar aan bij presentatrice Eva Jinek aan tafel om voor het eerst te praten over het lekken van haar seksvideo's. 

Kijkcijferkanon

Het optreden van Paay bezorgde Eva Jinek een kijkcijferrecord. Niet eerder keek er zo'n groot publiek (1.425.000 mensen) naar de talkshow van Jinek. Concurrent Humberto Tan bereikte hierdoor zelfs een dieptepunt: met 468.000 kijkers zakte hij onder de grens van een half miljoen.

"Ik voel me slecht. Kapot."

Op de vraag hoe het gaat met de 67-jarige zangeres, antwoord Paay: "Ik voel me slecht. Kapot. Ik voel me verschrikkelijk. Je gaat ermee naar bed en je staat ermee op. Die lui hebben geen idee wat ze teweegbrengen. Ik heb een vader, een moeder, een dochter en gelukkig sinds kort ook een lieve man die hierdoor geschaad worden. Je kunt maar beter hier gaan zitten zodat mensen weten wat ze hiermee teweeg hebben gebracht. Ik denk dat ze er niet eens over nagedacht hebben.”

"Je wil dood, gewoon."

"Iemand van mijn management belde dat er iets gaande was over een filmpje. Ik dacht dat zal wel onzin zijn. Toen heb ik John van den Heuvel gebeld van hoe gaat dat dan? Ik geloofde het niet. Ik dacht zoiets kan helemaal niet. Wat dan. Ik kon me niet voorstellen dat iemand dat had of wat dan ook. Ik ben al vijftig jaar op de televisie en iemand heeft dit in een klap is dat allemaal weg. Zo ga ik de geschiedenis in,” vertelt Paay. "Toen ik wist dat het waar was toen moest ik zo erg denken aan die klein meisjes die zich van kant maken om zoiets. Want je denkt: ik wil dood. Kan ik ergens in een put zakken. Je wil dood, gewoon."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

De Bauers kunnen hun geluk niet op. Frans en Mariska hebben een grote investering gedaan en vanmiddag was het eindelijk zover. De Bauertjes hebben hun 'dorpsracer' opgehaald!

Nieuwe aanwinst

De Bauers scheuren vanaf vandaag over de weg in hun gloednieuwe auto. Frans en Mariska hebben hun oog laten vallen op een Hyundai, die ze vanmiddag hebben opgehaald bij de autodealer. Maar voordat ze hun eerste ritje maakten, poseerden ze eerst met hun nieuwe aanwinst voor een Instagramkiekje. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Miljuschka Witzenhausen maakte een loodzware periode door na haar scheiding van Tycho, met wie ze twee kinderen kreeg. Toch vond ze de liefde weer, bij videoproducer Philip van Ierschot. Een match made in heaven, aldus de presentatrice.

'Je bent mijn ying tot mijn yang'

Miljuschka is nog altijd smoorverliefd op haar Philip. Ze zet haar wederhelft in het zonnetje op sociale media. 'Dit is mijn roomsoes op de tompouce,' schrijft ze bij een liefdesfoto. De tortelduifjes zijn op dit moment in Japan, waar ze óók aan het werk zijn. 'Wat veel mensen niet weten is dat we ook samen werken. Dit is alweer ons derde buitenland programma.' Ondanks dat ze vrijwel altijd samenzijn, verveelt het niet. 'We sjouwen camera’s en zakken Japanse zoutmix de hele wereld over. Proeven op iedere plek het softijs, leggen met handen en voeten uit waar we moeten zijn en zijn regelmatig samen ziek doordat we in een duister steegje weer iets moesten proeven. We delen de liefde voor elkaar, eten en video. Werken en het leven delen met degene waarvan je houdt is niet altijd even makkelijk maar nooit saai.' Miljuschka noemt haar vriend 'de ying tot mijn yang'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders