Patricia Paay heeft de rechtszaak tegen haar buurman Maarten Oostvogel gestaakt. Ze beschuldigde hem ervan de sekstapes te hebben gelekt. "Ik wil nu een einde maken aan de ellende", zegt de diva tegen Quote.

Article continues after the ad

Lees ook: Patricia Paay reageert op beslaglegging van huis

Onterechte beschuldiging

De BN'er gaf Oostvogel de schuld van het uitlekken van de sekstapes. Nu geeft ze toe dat de verdenkingen ongegrond waren. Patricia heeft naar verluidt toegezegd om in het openbaar haar excuses te maken. "Ik vind het vervelend dat de suggestie is gewekt dat ik hem heb beschuldigd dat hij de seksvideo heeft laten lekken. Dat heb ik nooit gedaan," zegt ze in een interview. "Ik hield het in het midden. Nooit heb ik het hardop gezegd. Maar als hij zegt dat hij ze niet heeft verspreid, dan geloof ik hem. Hij was heel boos op me, maar ik wist het niet precies. Mijn vermoedens bleken onjuist."

Ander drama

Ondertussen speelt er nog een ander drama af in het leven van Patricia. Eerder vandaag werd bekend dat de Belastingdienst beslag heeft gelegd op haar woning, omdat ze een belastingschuld van een ton zou hebben. De BN'er noemt de beslaglegging 'belachelijk' en vindt het erg dat ze weer voor gek staat. "Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar het zijn etterbakken. Het is echt pest Patricia dit jaar," aldus de diva.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders