Patricia Paay is helemaal in de wolken. Na haar ongelukkige val van de trap, is ze nu eindelijk weer thuis, zo weet Shownieuws te melden.

Aan weekblad Party vertelt de diva: 'De doktoren zijn zo tevreden over mijn herstel, dat ik weer naar huis mocht.' En daar is ze enorm blij mee, want het is een stuk fijner om weer in haar eigen omgeving te zijn. 'Ik was eerder al een keer naar huis geweest en ben zelfs weer de de trap afgegaan waar ik toen vanaf ben gevallen. Ik weet nu hoe ik met mijn krukken moet afdalen, dit gebeurt me geen tweede keer. Ik voel me goed, mijn herstel is echt heel snel gegaan. Dat is vooral te danken aan het feit dat ik een gezond lijf heb.'

Article continues after the ad

Nieuwe woning

En nu lijkt de zon eindelijk weer door te breken voor Patricia: ze heeft een prachtig nieuw stulpje op het oog. 'Onze droom is, zodra ons huis verkocht is, richt de Randstad te verhuizen. Een vriendin liet ons onlangs een huis zien in Leiden. Een prachtige woning, ik was er gelijk verliefd op. Maar eerst een koper zien te vinden voor ons huis. Laten we hopen dat die zicht snel meldt.' De diva viel van de trap omdat ze haar evenwicht verloor: dit kwam omdat ze nog aan het herstellen was van een heupoperatie. Aan haar smak hield ze een breuk in haar bovenbeen over.

Bron: Shownieuws, Party | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.