Patty Brard en Patricia Paay konden elkaar de afgelopen twee jaar niet luchten of zien. Maar de catfight is voorbij; de twee hebben het tijdens de opening van het nieuwe restaurant van Gordon bijgelegd! Patricia vertelt nu hoe het tot dit moment kwam.

Ze begint: 'Robbert en ik hebben heel even getwijfeld of we wel zouden gaan. Ook omdat het een behoorlijk stuk rijden is en ik geen zin had in een aanvaring met Patty.' Patty zei twee jaar geleden 'helemaal klaar' te zijn met Patricia. De ruzie ontstond nadat Patricia Maarten Oostvogel beschuldigde van het verspreiden van haar seksvideo's. Patty, destijds de buurvrouw van Oostvogel, was woest. 'Maarten is een fantastische kerel en goudeerlijk!', zei ze tegen Story.

Bewondering

Patricia vervolgt: 'Ik heb respect en bewondering voor Patty en wat ze allemaal weet te bereiken op haar leeftijd, petje af. Patty kwam uiteindelijk zo'n beetje als laatste binnen, een spannend moment. Ze botste bijna tegen mij op en ik besloot als eerste het ijs te breken.' Paay vertelde Brard hoe fantastisch ze het programma Hotter Than My Daughter vindt en dat bleek een goede zet.

Verbaasd

Dat Patty dit niet helemaal had zien aankomen, blijkt wel uit haar reactie. 'Ik zag een verbaasde blik in haar ogen. Dit had ze blijkbaar niet uit mijn mond verwacht. Ook liet ik weten veel respect en bewondering voor haar te hebben.' Over hun eerdere ruzies, hebben ze het dan ook niet gehad. 'Gelukkig hebben we geen oude koeien uit de sloot gehaald.' Ook gaf ze Patty nog een compliment over haar nieuwe uiterlijk. 'Ze ziet er zó waanzinnig goed uit.'

Article continues after the ad

Ouderwets

Wie weet zijn er nog wel gezamenlijke plannen voor de toekomst, nu de dames het hebben bijgelegd. 'Het was ouderwets gezellig, we hebben leuk gekletst en ons inderdaad verzoend. De strijdbijl is begraven. Patty zei nog dat we maar eens moesten komen eten, want koken doet ze nog altijd graag. Het was een mooie avond.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard, Party | Beeld: Instagram, Peter Smulders