Dat Dave Roelvink onlangs nog een gigantisch dure auto in de prak reed maakt kennelijk niet zoveel uit. Het is tijd voor een nieuwe eigen 'bakkie' voor de dj en realityster.

En wat voor eentje.

Lekker wit

Een hagelwitte Porsche Cayenne. Uiteraard moest dat met foto en al worden gedeeld op Instagram. 'New car, voorspelbare autograppen in 1,2,3', schrijft hij erbij. Want ja, zelfspot heeft-ie wel.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW CAR 😍!! (Voorspelbare auto grappen in 3 2 1.....😂)

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Ongeluk

Hij zal hier vast voorzichtig mee omgaan, want Dave was onlangs betrokken bij een auto-ongeluk. Hij zat achter het stuur van een behoorlijk dure auto (waarde van 250.000 euro). Hij reed in de Lamborghini van zijn goede vriend 'Mo Bicep'.

Article continues after the ad

Schade

Het was een eenzijdig ongeluk en er raakte wonden boven wonder niemand gewond. 'Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. God zij dank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen', zo schreef Roelvink bij de foto waarop te zien is dat er niet zoveel meer over is van de Lamborghini.

Sportieve reactie

Zijn goede vriend en fitnessgoeroe Mo reageerde sportief op het feit dat zijn auto total loss is. 'Gelukkig dat er niks met jou is gebeurt bro. Alles komt goed en alles gebeurt met een reden, materiaal is vervangbaar en een leven niet.'

Oorzaak

Dave zei later in een reactie zich rot geschrokken te zijn. 'Ik ben die auto niet gewend en de achterkant begon te slingeren. Ik probeerde terug te sturen, maar het ging zo snel. Ik reed tegen de paal aan. De airbags kwamen er ook uit.'

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.