Een paar dagen geleden maakte Anouk Hoogendijk (35) het heuglijke nieuws bekend bevallen te zijn van haar eerste kindje. Daarbij liet ze weten dat de bevalling niet zonder slag of stoot was verlopen, maar dat zij en haar geliefde Pieter desondanks met volle teugen aan het genieten waren van hun kleine wonder. Nu deelt de voetbalheldin een update van de eerste als gezin en blijkt dat moeder en zoon nog altijd in het ziekenhuis verblijven.

Bevallen Anouk Hoogendijk nog in ziekenhuis

Afgelopen zondag is Anouk moeder geworden van haar eerste kind, maar mocht ze na de pittige bevalling niet direct naar huis. 'Helaas zijn Sonny en mama nog even aan het bijkomen in het ziekenhuis, maar we genieten gelukkig wel van elkaar', laat de blondine weten bij een nieuwe foto van haar en haar zoontje.

Liefdevolle foto

Zowel bekend als onbekend Nederland verzamelt zich onder de post om Anouk te feliciteren en een hart onder de riem te steken. 'Sterkte lieve schat, dikke knuffel voor jullie”, reageert Quinty Trustfull. “Gefeliciteerd!!! Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen', voegt Klaas van der Eerden eraantoe. Een volger schrijft: 'Prachtige liefdevolle foto. Laat jullie lekker verwennen in het ziekenhuis, het komt goed.'

De tekst gaat verder onder de foto.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helaas zijn Sonny&mama nog even aan het bijkomen in het ziekenhuis, maar we genieten gelukkig wel van elkaar 💙

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Geen haast met kids

Aan Flair vertelde ze begin mei dat ze al twee jaar lang werd gevraagd of er nou al eens een baby kwam. 'Nadat ik was gestopt met voetballen, dacht iedereen dat er nu wel een baby zou komen. Terwijl ik juist zoiets had van: ik wil eerst zelf van het leven genieten. Ik kan eindelijk alle dingen doen die ik niet kon doen toen ik voetbalde. Ik had geen zin om me meteen weer vast te pinnen en thuis te zitten. Het lijkt ons geweldig om ouders te worden, maar het hoeft niet meteen.'

Babytijd

Maar toen werd het blad plots ingehaald door de realiteit. In dezelfde week dat het nummer met Anouk in de schappen lag, maakte de sportvrouw bekend dat zij en haar grote liefde Pieter Verhoeven een gezinnetje worden. 'Zo blij om het eindelijk van de daken te mogen schreeuwen. Wij verwachten een baby!', schreef ze toen op Instagram. In oktober 2020 werd het stel de trotse ouders van zoon Sonny.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.