Eindelijk een oordeel in de 'pantyruzie'! De voormalige zakenpartner van Patricia Paay hoeft haar niet te betalen. Dit oordeelde de rechtbank in Haarlem in een donderdag gepubliceerd vervroegd vonnis. 

Lees ook: Patricia krijgt hulp van reputatiebureau

Pantylijn La Paay

Patricia verbond haar naam aan de pantylijn La Paay van textielondernemer Maarten Oostvogel. De samenwerking verliep alles behalve rooskleurig. Na een ruzie liep de samenwerking zelfs stuk. Zij zegt nog veel geld van hem tegoed te hebben, maar de rechtbank liet weten de vordering van de diva tot betaling van 108.000 euro 'niet toewijsbaar' te vinden.

Uitspraak

Eind februari was de zaak achter gesloten deuren al van start gegaan. Aanvankelijk zou op 12 april pas uitspraak komen. Het zakelijk geschil kwam in de belangstelling na een uitgelekte seksvideo van Patries. Zij heeft gesuggereerd dat Maarten Oostvogel iets te maken heeft met de verspreiding van de tape. Die ontkent dat. Maar nu lijkt een goed bekende van Patricia de seks video's te hebben verspreid.

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders