'We hebben de afgelopen twee jaar als vrijgezel geleefd, dus het zal weer wennen en aanpassen worden,’ vertelt Pamela Teves (72) aan Story. De actrice staat op het punt om naar Thailand te vertrekken, om eindelijk herenigd te worden met haar jonge geliefde Wanchai Kapchada. 

Het stel heeft elkaar al twee jaar niet kunnen zien, en niet alleen vanwege de coronapandemie. Onlangs vertelde Pamela al over de bureaucratische martelgang die zij moest doorstaan om weer naar Thailand af te kunnen reizen. ‘Het draait allemaal om het krijgen van een visum. De ambassade maakt het enorm moeilijk om het land binnen te komen. En dan komt er voor mij nog iets praktisch bij. Er was een consulaat in Amsterdam waar ik terecht kon, maar dat is nu gesloten. Daar kreeg ik altijd binnen drie dagen een visum. Nu moet ik voor elk klein dingetje naar de Thaise ambassade in Den Haag. Ik ben inmiddels al anderhalve maand bezig om überhaupt in contact te komen met de instantie die mij een visum kan verlenen. Je moet een bepaalde periode voor je vertrek al een visum hebben. Het is echt verschrikkelijk. En dan is er ook nog het financiële aspect. Inmiddels ben ik al 2000 euro kwijt aan papieren, vergunningen en verzekeringen.’ Maar het is Pamela uiteindelijk gelukt. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 02 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.