Pamela Anderson staat al jaren bekend als een stoeipoes, inclusief decolleté, zware oogmake-up en hoogblond haar. Maar nu de diva de vijftig nadert, heeft ze haar look volledig veranderd.

Lees ook: Eerste Baywatch-babe Erika onthult alle geheimen

Natuurlijke schoonheid

Het heeft er alle schijn van dat Pamela klaar is met haar stoeipoes-imago. De blondine heeft de zware make-up afgezworen en weinigverhullende kleding opgeborgen. De actrice is bijna onherkenbaar wanneer ze als natuurlijke schoonheid op de rode loper van Cannes verschijnt. Boze tongen beweren dat haar nieuwe uiterlijk te danken is aan plastisch chirurgen, maar het kan ook gewoon even wennen zijn.

Pamela nu:

Beeld: ANP

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders