Het nieuws dat Tijn Kolsteren is overleden, hakt er behoorlijk in bij twitterend Nederland. De reacties op het overlijden van het zesjarige jongetje dat bekend werd door de nagellakactie bij Serious Request, stromen binnen.

''Tijn! Godver. Wat een kerel. Wat een kracht. Wat een strijd! Ik mis je nu al'', twitterde 3FM-dj Frank van der Lende. Samen met Domien Verschuuren maakte Van der Lende in december bij het Glazen Huis in Breda kennis met Tijn. Verschuuren postte een foto van zichzelf met Tijn op Instagram: ''Dankjewel, lieve Tijn'', schreef hij daarbij.

''Onze gedachten gaan uit naar Gerrit, Jolanda, Ries en al hun naasten. We wensen hen veel sterkte, moed en kracht bij het dragen van dit immens grote verlies'', schreef radiozender 3FM op zijn website. ''Ongeloof, boosheid, verdriet: er is zoveel wat we op dit moment voelen, maar we zijn even stil. Lieve Tijn, rust zacht.''

BN'ers

Ook veel bekende Nederlanders reageerden op het verschrikkelijke nieuws. ''Ach god. Arme, lieve, sterke jongen. Als er geen hemel is, dan máken ze er maar een voor 'm. #Tijn'', twitterde Claudia de Breij. Eric Corton twitterde: ''Lees net dat mede @RodeKruis 'Kruis van Verdienste'-drager en NL's bekendste nagellakker Tijn op 6 jarige leeftijd is overleden.. Verdrietig.''

Nieuwslezer Jan de Hoop noemt Tijns overlijden 'vreselijk onrechtvaardig'. Jan Smit twittert: ''Rust zacht kleine held! Je hebt hoop teweeg gebracht met je nagellak actie.'' Ook Henny Huisman noemt Tijn een held: ''Tijn van de nagellakaktie overleden! Wat een triest bericht over dit lieve ventje! Dag lieve held, rust zacht.''

Jim Bakkum postte een foto van Tijn op Instagram. ''Zo jong, zo dapper en zo'n voorbeeld voor iedereen. Wat oneerlijk kan het leven zijn. Wat heb jij in je veel te korte leventje mooie dingen gedaan. Rust zacht Tijn. Like uit respect voor deze held.'' Ook Bridget Maasland postte dezelfde foto. ''Zo jong, zo dapper, zo intens verdrietig. Rust zacht lieve Tijn!'', schreef de RTL Boulevard-presentatrice erbij.

Bron: ANP / Beeld: Hollandse Hoogte

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders