René Angélil, de overleden man van Céline Dion, is twee jaar na zijn dood nog altijd enorm belangrijk voor de zangeres.

Aanwezig

"Hij leeft nog steeds voort. Hij is dan wel niet fysiek bij ons, maar hij is er altijd. Ik zie hem elke dag door de ogen van mijn kinderen", zei Céline in de Australische tv-show The Project. René overleed in januari 2016 op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van keelkanker. Hij ontmoette Céline toen ze twaalf was en trouwde in 1994, veertien jaar later, met haar.

Zorg

De 49-jarige Céline keek in de uitzending ook terug op de tijd dat ze voor René moest zorgen. "Drie jaar lang kon hij niet eten of drinken. Hij kreeg voedsel via een slangetje", vertelde de zangeres, die hoopte dat haar man uiteindelijk vredig zou sterven na al die jaren van lijden. "Ik wilde dat hij vredig zou gaan, zonder zorgen." Dat is volgens Céline uiteindelijk ook gebeurd. "Hij kreeg een lichte hartaanval. Het ging zo snel, hij heeft er niets van gevoeld."


Beeld & tekst: ANP

Kerst komt steeds dichterbij, ook in Meerdijk. In een sneak peek van een speciale GTST-aflevering is te zien hoe de familie Sanders samenkomt en Janine, gespeeld door Caroline de Bruijn (56), een emotionele speech houdt. Enne, daar komen de nodige tranen bij kijken.

Tijdens de kerstdagen pakt Janine haar moment om terug te blikken op het afgelopen jaar, waarin een hoop gebeurd is voor de familie Sanders. Zo is haar dochter Nina onlangs bevallen van haar zoontje Max, heeft ze zelf net een boek op de markt gebracht en kampt haar zus Marieke – die niet lang meer te leven heeft – met frontotemporale dementie.

Bekijk hieronder de eerste beelden uit de emotionele toespraak van Janine:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl

Vorige week werd het zieke dochtertje van Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos met spoed opgenomen in het ziekenhuis, maar mocht ze een paar dagen later gelukkig weer naar huis. Daardoor kan de styliste de feestdagen toch met haar hele gezin doorbrengen, zo laat ze weten via Instagram. 

Chantal heeft een kiekje gedeeld van Jada (2), die in een feestlijk jurkje de kerstboom aan het versieren is. ‘Kerst met jou…’, aldus de trotse moeder, gevolgd door een plaatje van een kerstboom en een hartje. Ook zet ze onder meer de hashtags ‘#samensterk’ en ‘#samenzijn’ erbij.

Ziek

Eerder dit jaar werd er een grote tumor met uitzaaiingen bij ontdekt bij het dochtertje van Chantal; de laatste chemokuur staat gepland in januari. ‘We zetten onze schouders eronder, samen staan we sterk’, zei Robert erover in een eerder interview met Story. ‘Meer kunnen we niet doen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl