Soms verdwijnen tv-persoonlijkheden even van de buis en duiken dan weer op een onverwacht moment op. Dat gebeurde gisteren bij Miljoenenjacht. Presentatrice Linda de Mol én kijkers werden verrast door de opwachting van een oude bekende.

Wanneer iemand uit het publiek een vraag goed én het snelst beantwoordt, kiest diegene niet voor de prijs in de koffer maar een plek achter de desk. Die komt uiteindelijk in handen van niemand minder dan Esther Duller (53), bekend als presentatrice van onder meer Big Brother.

Verrassende verschijning

Linda is duidelijk verrast door de verschijning van Esther. 'Ik loop net langs en ik denk ik zie een bekend gezicht. Jij bent dé Esther Duller. Dé Esther Duller van vroeger, van Big Brother ben jij toch? Nou, dat is niet zo lang geleden', aldus de verbaasde Miljoenenjacht-presentatrice. Na Big Brother heeft de brunette ook nog programma’s als Ticket to Love, Van Kavel tot Kasteel en RTL Vandaag gepresenteerd.

Geen tv-werk meer

Vervolgens herinnert Linda zich dat Esther heel lang bij RTL heeft gewerkt en vraagt ze zich af wat de voormalig presentatrice tegenwoordig doet. Duller vertelt dat ze vandaag de dag voor de Bart de Graaff Foundation werkt. 'Wij helpen jongelui die een eigen bedrijf willen beginnen, maar een lichamelijke beperking hebben', legt ze uit. 'Als zij naar een bank gaan, krijgen ze vaak ‘nee’ te horen. Van ‘nee, dat is een beetje eng met je ene been of je kanker’. Wij helpen ze door bedrijven te zoeken die het startkapitaal willen doneren aan die bikkels.'

Article continues after the ad

Hilarische prijs

Wanneer de koffer wordt opengemaakt met daarin de prijs die Esther mee naar huis mag nemen, giert twitterend Nederland het uit. Ze wint namelijk een televisie en home cinema set. 'Voormalig omroepster/presentatrice Esther Duller wint heel toepasselijk… een nieuwe tv', schrijft iemand gekscherend.

Beeld: Screenshot SBS | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.