De winnaar van het Eurovisiesongfestival in 2009, Alexander Rybak, maakt dit jaar zijn comeback. Afgelopen zaterdag won de zanger de nationale competitie van Noorwegen, wat betekent dat hij voor het land mag uitkomen tijdens het Songfestival in mei.

Na negen jaar keert de zanger terug naar het festival. Hij won het Melodi Grand Prix 2018, het nationale songfestival van Noorwegen, waar hij met het nummer That's How You Write A Song de meeste stemmen binnen haalde. De zanger moet zich, net als Waylon, tijdens de tweede halve finale weten te kwalificeren voor de grote finale op 12 mei. 

Fairytale

In 2009 won Rybak met het nummer Fairytale. Het Eurovisiesongfestival werd dat jaar gehouden in Moskou. Datzelfde jaar deden de Toppers mee voor Nederland. 

Oud-winnaars

Het is niet de eerste keer dat een oud-winner opnieuw meedoet met het songfestival. Zanger Johnny Logan won in 1980 voor Ierland en deed in 1987 nogmaals mee - en won opnieuw met het nummer Hold Me Now. Ook in 2011 deed de Duitse Lena opnieuw mee. Ze won een jaar eerder, maar werd tiende in 2011.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Getty

In een paar maanden tijd is Imca Marina zoveel afgevallen dat ze twee kledingmaten minder heeft. De zangeres heeft geen idee hoe het komt dat ze zonder enige reden zoveel is afgevallen. Maar een dokter bezoeken, daar wil ze niet aan...

Een dieet heeft ze niet gevolgd en Imca Marina (77) is ervan overtuigd dat ze niets lichamelijks mankeert. Toch is de zangeres meer dan tien kilo afgevallen. ‘Ik heb geen idee waarom ik in korte tijd zoveel gewicht ben kwijtgeraakt,’ vertelt ze aan Story. ‘Het precieze aantal kilo’s weet ik niet, omdat ik nog nooit op een weegschaal heb gestaan. Maar ik weet dat het om twee kledingmaten gaat. En een kledingmaat staat gemiddeld voor vijf kilo. Dus het moet in ieder geval tien kilo zijn.’ Imca’s omgeving maakt zich zorgen en vraagt haar geregeld of ze niet een arts moet bezoeken om de oorzaak te achterhalen. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Samantha de Jong voelt zich overweldigd en gesterkt door de ontelbare positieve reacties die ze heeft gekregen na haar openhartige verhaal in Story. Daarin vertelde ze dat haar alter ego Barbie niet meer bestaat. Ze beseft ook dat het moeilijkste nog moet komen en dat ze daar de steun van familie en vrienden bij nodig heeft. Gelukkig heeft ze inmiddels na vijf maanden haar kinderen mogen zien.

Samantha vertelt: ‘Ik heb eindelijk rust gevonden. Ik ben blij dat 2018 bijna is afgelopen. Het begon heel slecht met die eerste zelfmoordpoging, maar is uiteindelijk goed geëindigd. Dat ik nu mijn verhaal vertel, is omdat ik de mensen wil laten weten dat ik het niet met opzet heb gedaan. Ik heb zoveel pijn gehad. Nu weten ze hopelijk waar het vandaan kwam, en is er misschien meer begrip voor me. Het is gelukkig bijna 2019. Ik weet zeker dat dat voor mij goed gaat beginnen. Het wordt mijn jaar, en dat van mijn kinderen!’ Inmiddels heeft Samantha de kans gekregen om haar kinderen Angelina (6) en Milano (3) na vijf maanden weer even in haar armen te sluiten; een emotioneel maar reuze fijn moment voor haar.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders