Ken je Dennis Storm nog? De 37-jarige presentator presenteerde van 2005 tot 2016 verschillende programma's op de Nederlandse televisie. In 2016 maakte Storm bekend dat hij stopt met televisie maken en vertrok hij naar Bali voor een meer minimalistisch leven. We kennen de presentator met kort haar, maar dat is inmiddels behoorlijk gegroeid. Op Instagram deelt Dennis een kiekje met zijn nieuwe coupe en hij is daardoor bijna onherkenbaar. 

Een carrière in de media leek Dennis Storm op het lijf geschreven. Na zijn middelbare school was hij korte tijd student op School of Media in Zwolle. Hij maakte dit niet af, maar rolde wel de televisiewereld in. In 2004 maakte Storm twee programma's voor de muziekomroep TMF en daarna werd hij toegelaten tot een talentenprogramma van BNN. Hier begon zijn carrière als presentator. Hij werd uiteindelijk zelfs één van de presentatoren van 3 op reis en ook presenteerde hij Spuiten en slikken, proefkonijnen, en Try before you die. 

Geen plezier meer in presenteren

Toch besloot Dennis om in 2016 de handdoek in de ring te gooien en te stoppen met zijn baan als presentator. Op Instagram schreef hij geen plezier meer te hebben in het presenteren en zich meer op andere interesses wilde richten, zoals schrijven. Daarom schreef hij in 2018 het boek Weg Ermee, dat gaat over de schoonheid van het minimalisme en teruggaan naar je essentie.

Een minimalistisch leven op Bali

Met deze nieuwe levensfilosofie op zak verliet hij zelfs voorgoed zijn thuisland en verhuisde hij met zijn gezin naar Bali. In een interview met RTL Nieuws zei hij daarover: 'Een minimalist geeft zoveel mogelijk aandacht aan vrienden, familie en passies en ziet het geld als een middel om rond te komen, niet als hoogste goed.'

Article continues after the ad

'Sinds mijn twintigste, toen ik mijn eerste reisprogramma maakte, begon ik beetje bij beetje mijn overbodige spullen de deur uit te gooien. In de jaren erna merkte ik steeds meer dat het naleven van het minimalistische gedachtegoed mij een heerlijk gevoel van vrijheid gaf.'

Eigen stichting

Gelukkig is Dennis niet helemaal van de aardbodem verdwenen, want op Instagram kunnen we nog regelmatig meegenieten van zijn avonturen en bezigheden op het prachtige eiland. De oud-presentator heeft namelijk een eigen stichting Club Kakatua, waarmee hij afgelopen maand meer dan duizend bomen heeft geplant. 

Transformatie

Storm deelt ook nog regelmatig selfies en één ding viel de afgelopen weken op: de oud-presentator heeft geen kort koppie meer, maar gaat door het leven met lang haar. Je zou 'm bijna niet meer herkennen. Zie hieronder wat kiekjes van zijn transformatie. 

 

Bron: Shownieuws, RTL Nieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.