Ed Nijpels en zijn vrouw Elsbeth hebben hun 20-jarig huwelijksjubileum gevierd met een onvergetelijke reis door sprookjesachtig Oman. De oud-politicus is intens gelukkig met zijn echtgenote. Maar hadden Ed, die al vader was van twee zoons, en Elsbeth geen kinderen gewild?

Tweede huwelijk

Vorige maand was het twintig jaar geleden dat Ed Nijpels (67) het ja-woord gaf aan de 14 jaar jongere Elsbeth Janmaat. Het was het tweede huwelijk voor Ed, maar met Elsbeth wil hij oud worden. 'We kwamen tot de conclusie dat het klopt tussen ons en dat we heel tevreden zijn met elkaar. Een van de geheimen van een goed huwelijk is de chemie tussen man en vrouw. We zijn nog steeds verliefd op elkaar.'

Opa-dag

Ed werd vorig jaar voor het eerst opa van kleinzoon Egon, het zoontje van zijn oudste zoon. 'Het is heel mooi, zo'n klein mannetje, waarvan je weet: dit is jouw kleinkind. Iedere maandag pas ik op. Dan is het opa-dag.' Overigens was het een bewuste keuze om met zijn tweede vrouw niet aan kinderen te beginnen. 'Dat was nooit een issue.  We zijn het er altijd met elkaar over eens geweest dat we twee mooie zonen hadden uit mijn eerste huwelijk.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 25 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders 

 

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders