Het mysterie rondom het liefdesleven van oud-minister Bert Koenders is eindelijk ontrafeld. Aan Story verklapt zijn vriendin Paulette Smit alle geheimen van hun relatie. 

More content below the advertising

Het liefdesleven van PvdA-kopstuk Bert Koenders (59) is al jarenlang een mysterie. De voormalige minister van Buitenlandse Zaken verscheen zowel in 2009 tijdens Prinsjesdag als twee jaar later op een filmpremière in het Scheveningse Circustheater met een mooie verschijning aan zijn zijde, maar weigerde haar identiteit beide keren bekend te maken. Niet veel later bleek dat er een einde was gekomen aan deze relatie; kennelijk vanwege de drukke werkzaamheden van Bert bleef er maar weinig tijd over voor de liefde. Zo reist Bert al vanaf het moment dat hij begin jaren negentig politiek adviseur van de Verenigde Naties (VN) werd, de hele wereld over en had hij standplaatsen in New York, Mozambique, Zuid-Afrika en Mexico. Ook was hij later namens de VN werkzaam in Ivoorkust en Mali. In 2014 besloot Bert aan te treden als minister van Buitenlandse Zaken en in die periode keerde ook de liefde terug in zijn leven.

GTST

Want naar nu blijkt, is Bert alweer bijna vier jaar lang erg gelukkig met diezelfde dame waarmee hij tijdens eerdere publieke optredens de show stal: actrice Paulette Smit (60), die in het verleden rollen had in onder meer Goede Tijden Slechte Tijden en Medisch Centrum West. Op de openingsavond van het International Film Festival Rotterdam laat Bert de eer aan Paulette om Story het een en ander te vertellen over hun relatie. ‘Ja, Bert en ik zijn verliefd! We hebben elkaar ooit leren kennen tijdens de repetities van het toneelstuk De Tranen van Den Uyl, over de Decembermoorden in Suriname, waar ik werkzaam was als regieassistente en Bert de rol van de Nederlandse journalist Han de Graaf speelde.’ Dit toneelstuk werd in 2006 in Suriname opgevoerd en kwam Bert op veel lovende kritieken te staan. 


Lees het hele verhaal in Story 5. Deze editie ligt nu in de winkel

Beeld: Peter Smulders

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders