Deze ochtend is Barbie met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoewel nog niet bekend is wat de oorzaak hiervan was, kan de oud-manager van Barbie Samantha ons al wat geruststellen.

Jake Hampel geeft aan dat de toestand van Barbie momenteel stabiel zou zijn. 'Ik weet het niet helemaal zeker, maar ze zou weer bij bewustzijn zijn', benadrukt hij. Hij vertelt dit onderweg naar Schiphol, om Michael op te halen. 'Hij zal zich over hun kinderen ontfermen en de komende tijd de woordvoering over Samantha doen. Logisch, ze heeft weliswaar vriendjes, maar hij staat nog steeds het dichtste bij haar.' Haar nieuwe vriend Jordi wil geen reactie geven. 'Ik heb nu geen tijd om iets te zeggen, want het leven is even te ingewikkeld', aldus de nieuwe vlam van Samantha.

Verwondingen

Wel komt naar buiten dat het huis van de realityster met linten zou zijn afgezet. Ook is het enige tijd door de politie verzegeld geweest. De politie laat nog weten dat ze ter plaatse moesten komen voor een medische noodsituatie. Een woordvoerster licht toe: 'De persoon in kwestie is met verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.' Wel wil de politie benadrukken dat er niemand gearresteerd is.

Bron: AD.nl & Show.nl | Beeld: Koen van Weel (ANP)

Bewoners: oud-voetballer en tegenwoordig tv-analist René van der Gijp (57) en zijn tienerzoon Nicky; oudste zoon Sanny komt geregeld langs.
Beschrijving: een vrijstaande bungalow uit 1961 van 162m² met een eigen oprit en carport, in een rustig buurtje met rijtjeshuizen en flats in de Plantenwijk in Dordrecht. Het is strak en licht ingericht, met opvallende reproducties van naakttekeningen en foto’s van Marilyn Monroe en Brigitte Bardot aan de muur. In de achtertuin bevindt zich een zwembad.
Betaald: € 520.000 (2008). René bezit ook nog een huis in Rotterdam en een appartement in Scheveningen.
BN’ers in de buurt: Inge de Bruijn (Barendrecht), Robin van Persie (Rotterdam), Gerard Cox (Mijnsheerenland).

Bekijk foto's van de bungalow in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders 

Georgina Verbaan zou nog graag eens een roman willen schrijven. De actrice, die woensdag een nieuwe bundel heeft uitgebracht met een selectie van haar NRC-columns, heeft al eens een poging gewaagd. "Ik heb het wel geprobeerd, maar het is nog niet echt gelukt", zei ze in RTL Late Night.

Georgina had afgelopen jaar tijd ingeruimd om te beginnen, maar dat lukte niet erg. "Je moet jezelf aan het werk zetten. Dat is wel even schrikken", aldus de actrice. Waarschijnlijk komt er nu een korte verhalen-bundel, denkt ze. "Ik wil dat eerst in de vingers hebben."

In haar bundel Iets om naar uit te kijken staan naast Georgina's columns al drie korte verhalen. Het is na Loze ruimte uit 2016 haar tweede bundel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP