Deze ochtend is Barbie met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoewel nog niet bekend is wat de oorzaak hiervan was, kan de oud-manager van Barbie Samantha ons al wat geruststellen.

Jake Hampel geeft aan dat de toestand van Barbie momenteel stabiel zou zijn. 'Ik weet het niet helemaal zeker, maar ze zou weer bij bewustzijn zijn', benadrukt hij. Hij vertelt dit onderweg naar Schiphol, om Michael op te halen. 'Hij zal zich over hun kinderen ontfermen en de komende tijd de woordvoering over Samantha doen. Logisch, ze heeft weliswaar vriendjes, maar hij staat nog steeds het dichtste bij haar.' Haar nieuwe vriend Jordi wil geen reactie geven. 'Ik heb nu geen tijd om iets te zeggen, want het leven is even te ingewikkeld', aldus de nieuwe vlam van Samantha.

Verwondingen

Wel komt naar buiten dat het huis van de realityster met linten zou zijn afgezet. Ook is het enige tijd door de politie verzegeld geweest. De politie laat nog weten dat ze ter plaatse moesten komen voor een medische noodsituatie. Een woordvoerster licht toe: 'De persoon in kwestie is met verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.' Wel wil de politie benadrukken dat er niemand gearresteerd is.

Article continues after the ad

Bron: AD.nl & Show.nl | Beeld: Koen van Weel (ANP)