Opnieuw heeft een oud-kandidate van The Voice of Holland zich gemeld bij advocaat Sébas Diekstra. De vrouw - die anoniem wil blijven - zegt slachtoffer te zijn van aanranding door iemand achter de schermen bij het programma, zo meldt de raadsman aan het ANP.

De vrouw heeft zich ook gemeld bij de politie, aldus de advocaat. Ze zou in haar tijd bij het televisieprogramma meerdere malen zijn betast door iemand van de productie. Ook zouden er zeer ongepaste opmerkingen in haar richting zijn gemaakt.

The Voice of Holland

Het vermeende slachtoffer is de vijfde vrouw die wordt bijgestaan door Diekstra. Een paar van die vrouwen lieten eerder al weten aangifte te willen doen tegen de regisseur van The Voice of Holland.

Ontkennen

De betreffende regisseur reageerde in de aflevering van het onlineprogramma BOOS schriftelijk via zijn advocaat op de beschuldigingen. Hij ontkent die 'ten stelligste'. In BOOS werden ook The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen en coaches Ali B en Marco Borsato beschuldigd van wangedrag. Het programma ligt voorlopig stil en er wordt onderzoek gedaan naar de aantijgingen.

Article continues after the ad

Bron & beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.