Zit jij iedere dag stipt half acht voor de buis om weg te zwijmelen bij First Dates? Dan hebben wij een goed (liefdes)nieuwtje voor je. De datingshow krijgt namelijk een eigen podcastserie waarin oud-kandidaten op date gaan met 'verliefde' kijkers. De audioshow krijgt de naam 'First Dates: Second Chances' en wij kunnen nu al niet wachten om de eerste aflevering te beluisteren.

Oud-kandidaten van het liefdesprogramma gaan in de nieuwe podcastserie opnieuw op date. Niet met andere oud-kandidaten, maar met een kijker die als een blok voor ze viel bij het zien van de uitzending. Na iedere aflevering komen er namelijk tientallen mails binnen van kijkers die de liefde van hun leven op televisie voorbij zagen komen. Nu krijgen zij de kans om die liefde te ontdekken. 

Samen koken in podcastserie

De kandidaten worden niet zo chique bediend als in het First-Dates Restaurant. Sterker nog: ze staan zélf in de keuken en bereiden samen de maaltijden. Mét natuurlijk niet te vergeten: een alcoholische versnapering. Benieuwd geworden? De eerste aflevering beluister je hier

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NPO

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.