Een finale verliezen is nooit leuk, maar toch heeft Shanice van de Sanden (26) de vervelende gevoelens die ze eraan overhield snel opzij kunnen zetten. Na de wedstrijd heeft ze het feestje namelijk gewoon meegevierd met de Amerikanen.

Op Instagram deelt Shanice een foto waarop ze de Amerikaanse voetballer Megan Rapinoe (34), aanvoerder van haar team, een dikke kus op haar wang geeft. Aan de vlaggetjes op de achtergrond te zien, werd deze foto gemaakt vlak na de finale van afgelopen zondag. “Ze vertelde me ooit dat het universum een foto van ons samen nodig heeft. Dus hier is-ie”, schrijft ze bij de vrolijke foto.

Opvallendste spelers

De twee lijken naast voetbal nog een andere, bijzondere passie te delen. Die voor speciale, opvallende kapsels. Hoe kort haar haar ook is, Shanice verschijnt om de haverklap met een nieuw haardesign op het veld. Zo begon ze het WK met haar haar geverfd in een luipaardprint en was ze een aantal wedstrijden later weer hoogblond, om het toernooi te eindigen met zachtroze lokken. Rapinoe is dankzij haar paars-roze kapsel zonder de twijfel de opvallendste speler van de Amerikanen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: ANP | Flaironline.nl