Dj Hardwell treedt volgende week op tijdens de Grand Prix van Mexico. Dat heeft Robbert van der Corput, zoals zijn eigen naam luidt, donderdag bekendgemaakt op Twitter.

“BIG NEWS! I’m playing on the F1 podium in Mexico next week!!!!” meldt de Nederlandse artiest. Verdere details over zijn optreden zijn nog niet naar buiten gebracht.

De Grote Prijs van Mexico vindt plaats op 29 oktober op het Autodromo Hermanos Rodriguez. Even was de angst dat het circuit was beschadigd door de grote aardbeving die Mexico onlangs trof, maar dit bleek niet het geval.

Als het aan Robbert ligt wordt het dus een groot feestje en wellicht krijgt het weekend wel een oranje tintje. Hoewel het seizoen van Max Verstappen niet verliep zoals gehoopt, scoorde hij tijdens de laatste twee races een podiumplaats. Dit weekend vindt de Grand Prix van de Verenigde Staten plaats, wie weet lukt het hem om dit vast te houden! 

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’