Willeke van Ammelrooy is al meer dan veertig jaar samen met Marco Bakker. Hun liefde zit diep. Toch bekent ze deze week dat ze meerdere malen, tijdens hun huwelijk, verliefd is geworden op andere mannen. En verdenkt ze Marco ervan dat ook hij verliefd op een andere vrouw is geweest!

Willeke van Ammelrooy (73) moet er niet aan denken om haar leven zonder Marco Bakker (79) door te brengen. Na ruim veertig jaar samen zijn ze nog altijd elkaars grote liefde. Toch zijn er momenten in hun huwelijk geweest dat Willeke verliefd werd op een andere man. ‘Dat is een paar keer gebeurd,’ bekent de actrice, die op dit moment in de film Het leven is Vurrukkulluk te zien is. ‘Ik kreeg gevoelens voor een ander. Een verliefdheid. Ik denk dat het Marco ook weleens gebeurd is. Dat hij verliefd werd op een andere vrouw. Alleen hebben we er nooit naar gehandeld. We waren op die momenten verstandig genoeg om tegen onszelf te zeggen: Oké, je bent nu verliefd, maar je weet ook dat het geen zin heeft. Want ik wist donders goed dat ik mijn huwelijk niet wilde weggooien.'

Oppervlakkig

'Mijn liefde voor Marco zat en zit heel diep. Daarbij was ik oud en ervaren genoeg om te weten dat zo’n verliefdheid nooit lang duurt. Het is anders als je op latere leeftijd verliefd wordt dan wanneer je bijvoorbeeld twintig bent. De verliefdheid die ik voelde, was een vluchtige verliefdheid. Die ebt gewoon weer weg. Daarbij, stel dat je wel iets met zo’n verliefdheid zou doen? Wat zet je op het spel? Het gevoel van verliefd zijn is heel oppervlakkig. Want wat weet je van zo’n man? Je deelt geen verleden samen en het is maar de vraag of je samen een toekomst hebt. Dat kun je toch niet vergelijken met wat Marco en ik samen hebben? We hebben een mooi verleden en de jaren die ons nog resteren, daar verheug ik me op. Dat is het echte houden van. Daarom is het ook zo leuk om bij elkaar te zijn. We weten dat we alles voor de ander overhebben. Dat is een fijn gevoel. Het is menselijk dat je gevoelens voor een ander kunt krijgen. Maar dat wil niet zeggen dat je je moet overgeven aan een vluchtige verliefdheid.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week de BN'ers die genieten van de warme tempaturen in ons kikkerlandje.

 

A post shared by Gerard Joling (@gerard_joling) on

 

A post shared by gerardekdom (@gerardekdom) on

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Het blijkt dat René Froger ook nog een aantal knappe kinderen op de wereld heeft gezet. Eén daarvan is Maxim Froger. 

Maxim Froger deed in 2008 mee aan het programma Kinderen dansen op het ijs en won de schaatscompetitie. Maxim was blij dat zijn vader in de buurt was. "Hij kan af en toe even een knikje geven of een hand opsteken, zo van 'het gaat goed, pik', daar word ik ook weer rustig van."

Wij hebben wat foto's van Maxim opgezocht op zijn Instagram en zó ziet Maxim Froger er nu uit:

 

✖️

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

My brother the supermodel @dannyfroger

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

Vanavond mogen we weer en ik heb er super veel zin in! @stijnvanvliet jij ook? Haha

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP | Bron: Grazia