Hoewel we het momenteel helaas moeten doen zónder ‘Chateau Meiland’ op de maandagavond, blíjft de opvallende familie het gesprek van de dag. Zo duiken er met regelmaat uitspraken op van huishoudster Nadège, die door Martien en zijn gezin aan de kant zou zijn gezet. Daarnaast werd Maxime (24), een van de dochters van de kasteelheer, er onlangs van beschuldigd de ontwerpen van haar kledinglijn rechtstreeks van AliExpress te hebben gehaald. Nu is het opnieuw de blondine die in het middelpunt van de belangstelling staat, gezien er een wel héél pikant geheim van haar is uitgelekt.

Eenmanszaak Maxime Meiland

Waar Maxime momenteel een eigen kledinglijn heeft en natuurlijk in één klap BN’er is geworden door Chateau Meiland, lijkt het erop dat de blondine een aantal jaren geleden heel andere ambities had. Volgens Party stond de dochter van Martien namelijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, met een opvallende eenmanszaak.

Divine Line

Als we het weekblad mogen geloven, schreef Maxime Meiland in 2016 zich in bij de Kamer van Koophandel met een eenmanszaak: Divine Line. Deze zou zo’n twee jaar later, in juni 2018, weer uitgeschreven zijn. Wat de activiteit was waar Divine Line zich volgens de officiële KvK-gegevens mee bezighield? Deze werd omschreven als ‘erotische webcam site’. Daarnaast zou op de zakelijke Facebookpagina een oproep staan om ‘modellen met een mooie en verzorgde uitstraling’ te werven.

AliExpress

Eerder ontstond er nog ophef over de nieuwe kledinglijn van Maxime. Had ze deze items wel zelf ontworpen of kwamen de designs rechtstreeks van AliExpress? Een oplettende kijker wist namelijk zowat elk item een op een terug te vinden op de Chinese verkoopsite. Aan RTL Boulevard liet Maxime destijds weten in haar collectie gebruik te maken van stoffen uit China. 'Sommige stoffen heb ik zelf ontworpen, andere stoffen hebben een patroon dat gemaakt is door de fabriek daar. Ik laat mij inspireren door alles in mijn omgeving. Van het leven op het chateau, tot toffe outfits die ik zie op straat. Mijn ambitie is om een collectie samen te stellen waarin ik mijzelf zie en waar ik de Nederlandse vrouw een plezier mee hoop te doen.'

Article continues after the ad

Lastig, maar óók een les

De aantijgingen waren wel lastig voor Maxime, maar zijn naar eigen zeggen ook een les geweest. 'Ik werk samen met een fabriek en die heeft zelf ook al een soort kledinglijn waar je dan uit kunt kiezen', legde ze onlangs uit in een video. De dochter van Martien vertelt dat je die kunt laten aanpassen. 'Ik heb daar inderdaad wel wat items uit geselecteerd en die totaal aangepast, vooral wat betreft de maten.' De blondine vond alle commotie wel vervelend, 'maar het heeft me ertoe gezet dat ik niet de makkelijke weg moet kiezen. En dat heb ik ook gedaan.' Met haar nieuwe collectie is Maxime dan ook heel blij.

Bron: Flaironline, Party | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.