Bibi en Waylon

De eerste zwangerschap van Bibi Breijman was zo heftig, dat zij en Waylon twijfelden over een tweede baby. Gisteren maakte het stel bekend toch in verwachting te zijn van hun tweede kindje. Helaas verloopt deze zwangerschap net zo heftig.

Bibi wil 'een elftal' met Waylon, maar een zwangerschap met heftige complicaties weerhoudt haar daarvan. Het stel heeft hun wens van een tweede kindje langere tijd uitgesteld, omdat ze het niet aandurfden. Nu zijn ze er toch voor gegaan. Hoewel het stel dolblij is met de tweede zwangerschap van Bibi, is hun vrees werkelijkheid geworden. 'Helaas voelt ze zich precies zoals met de zwangerschap van Ted', aldus de manager van de influencer. 

Twijfel over tweede kind

'Ik vind moeder zijn zo leuk. Het liefst zou ik tien kinderen willen,’ vertelde Bibi voor haar tweede zwangerschap in Flair. Maar er waren twijfels. Tijdens haar zwangerschap had ze hyperemesis gravidarum, een extreme vorm van misselijkheid. Vijf maanden moest ze continu overgeven en voelde ze zich vreselijk. Toen dat wat afnam, kreeg Bibi bekkeninstabiliteit en zat ze tot de bevalling in een rolstoel. ‘Pas nu realiseer ik me hoe heftig het was. En dat heeft me ook bang gemaakt. Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen.’

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.