Verschrikkelijk nieuws voor Bibian Mentel. Bij de 46-jarige Paralympisch kampioen zijn wederom tumoren ontdekt, zo vertelt ze tegenover RTL Boulevard. “Ik leef al zolang met kanker dat ik altijd wel voorbereid ben op slecht nieuws, maar er zijn weer uitzaaiingen."

“Het voelt alsof mijn kaartenhuis van binnen instort”, zo vertelt Bibian. De voormalig snowboardster kreeg het advies van haar arts om toch met haar zoon en man op vakantie te gaan. “Het is misschien wel de laatste zomer in goede gezondheid.”

Article continues after the ad

Deelname Dancing with the Stars

Hoewel er al tien keer eerder kanker bij Bibian is geconstateerd, is ze altijd positief en strijdlustig gebleven. Ook deze keer blijft ze hoopvol. Bibian doet mee aan Dancing With the Stars en denkt er niet aan om te stoppen met haar deelname.

Carpe diem

Volgens haar man is het trainingsschema handig ingepland: “In de ochtend gaat ze oefenen, ‘s middags is de bestraling en de rest van de middag is ze kotsmisselijk. Daarna een rustdag en dan weer.” Bibian: “Ik kan me heel erg optrekken aan dansen en leuke dingen doen. We hebben niet voor niets carpe diem op onze polsen laten tatoeëren. Pluk de dag.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? 
Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 
Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron en beeld: ANP