Een extra seizoen van Het Perfecte Plaatje speelt af in Argentinië. Niet alleen de groep deelnemers is kleiner dan normaal, ook de opnametijd van het seizoen is korter. De kandidaten krijgen maar kort te tijd om zich tot ware fotograaf te ontpoppen. Niet handig dus dat de opnames ook nog stilgelegd moesten worden. En dat allemaal dankzij een baal met stro. 

Wie gisteravond naar Het Perfecte Plaatje heeft gekeken, heeft misschien wel vol verwondering naar shoot nummer één gekeken. En dat was ook de bedoeling. De zogenaamde 'What the fuck-shoot' moest vraagtekens oproepen. Maar niet de uiteindelijke resultaten bleken goed te zijn voor flink wat kopzorgen, maar de props waar de kandidaten mee konden shooten zorgde voor heftige reacties. 

Absurde rekwisieten

Een astronautenpak, beer, hobbelpaard én een strobaal: een lijstje van de props waar de deelnemers een absurdistische foto mee konden creëren. Babette van Veen rende af op de hooibaal. Maar wat ze niet wist, is dat ze er extra deelnemers bij kreeg. De baal met stro zat namelijk vol met exotische insecten. Tijdens de uitzending zagen we de kandidaten al om zich heen slaan, maar in werkelijkheid was de muggenplaag zo erg dat de opnames stilgelegd moesten worden. 

Muggenaanval 

Afvaller Roxanne vertelt over dit voorval in Argentinië.  'Iedereen werd gestoken door die muggen', vertelt Roxanne aan RTL Boulevard. 'Het waren er écht, écht duizenden.' De cameraploeg liet zich niet uit het veld slaan en filmde gewoon door. 'Ik snapte er niks van: ik dacht waarom draaien we nog?', aldus een verontwaardigde Roxanne. 'Daarna werden ze wel even stilgelegd, omdat we echt niet meer stil konden staan. Ook tijdens de uitleg van William waren alle muggen er nog.'

Article continues after the ad
Bron: ANP | Beeld: RTL - William Rutten

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.