Estelle Cruijff zorgt ervoor dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken als ze over het Spaanse strand paradeert. De BN'er staat meerdere keren per week in de sportschool te zweten. Fans denken echter dat ze is doorgeslagen...

Lees ook: Hoe Estelle Cruijff aan haar droomappartement van meer dan 1 miljoen euro komt 

Bikini body

De blondine vertoeft momenteel in Spanje en heeft het aan haar vakantiekiekjes te zien erg naar haar zin. De bikini body heeft ze in ieder geval wel, daar werkt ze immers hard voor in de sportschool. Op Instagram plaatst Estelle regelmatig een foto of video van haar sportschoolactiviteiten. 

Te dun

Het is duidelijk te zien dat de diva veel sport en op haar eten let. De ex van Badr Hari is ontzettend slank en gespierd. Op haar meest recente Instagram-kiekje is Estelle in bikini te zien. Een fan maakt zich zorgen om haar figuur. "Sorry, vind je nu echt te dun", luidt de reactie. Is ze doorgeslagen?

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders