Het was een verdrietig moment voor de Meilandjes toen ze afscheid moesten nemen van hun hond Bommel. Toch is de trouwe viervoeter niet volledig verdwenen uit hun leven: Erica en Martien besloten het beestje namelijk op te laten zetten. En met resultaat, want de creatie van Bommel heeft een prijs gewonnen.

En niet zomaar een prijs, want Wesley Kevenaar sleepte het Europees kampioenschap taxidermie in de wacht met Bommel. Hoewel hij al in september deze felbegeerde titel op zijn naam mocht schrijven, besloot hij pas vandaag met het nieuws naar buiten te komen. 

Tekst gaat verder onder de post.

Chateau Meiland

De timing is niet geheel toevallig: kijkers kunnen vanavond zien hoe de Meilandjes de opgezette versie van hun trouwe viervoeter kunnen bewonderen. In de serie was al te zien dat Bommel niet voor niks soms zo agressief was. De hond had waarschijnlijk ontzettend veel pijn door verschillende kwalen, zo bleek uit onderzoek van de dierenarts.

Article continues after the ad

In laten slapen

Uiteindelijk werd besloten om hem in te laten slapen. Na jaren van plezier en zorgen, hebben wij voor jou besloten. We zijn bedroefd en blij. Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje!', was te lezen op de verschillende Instagramaccounts van het gezin.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.