Sylvie Meis is in de zevende hemel nu de steenrijke zakenman Charbel Aouad voor haar op zijn knieën is gegaan. Hij lijkt echt de ware te zijn voor de ambitieuze zakenvrouw. Maar voordat ze haar prins op het witte paard vond heeft ze (na Rafael) verschillende mannen verslonden.

Article continues after the ad

 

Lees ook: Zó veroverde de steenrijke Charbel het hart van Sylvie

 

Guillaume Zarka

In januari 2013 scheiden Rafael en Sylvie en het duurt slechts twee maanden voordat ze aan een nieuwe romance begint. Dit keer was het de Franse zakenman Guillaume Zarka. In juli beëindigd ze de relatie. Ze is toch nog niet klaar om zich 'opnieuw vast te leggen in een relatie'.

 

Jared Moore

Precies een week na de breuk met Guillaume beleeft Sylvie een 'kort, maar fijn' avontuur met naaktmodel Jared Moore. 

 

Samuel Deutsch

Van september 2014 tot januari 2015 verliest Sylvie haar hart aan een andere zakenman, de Amerikaanse inversteringsbankier Samuel Deutsch. Tijdens de relatie stelt ze hem voor aan Maurice 'Momo' Mobetie en het duurt niet lang voordat de relatie stukloopt...

 

Momo

Een maand na de breuk met Samuel is het namelijk al aan met de Zwitserse nachtclubeigenaar Momo. 'Eindelijk is mijn liefde gekomen. Mijn eenzame dagen zijn voorbij. We zijn zo gelukkig', vertelde ze toen. Toch leek de relatie kansloos, zoals insiders omschrijven. In juli is het namelijk alweer over tussen de twee.

 

Charbel Aouad

In november, een paar maanden na de breuk met Momo, ontmoet Sylvie in Dubai de vier jaar jongere Charbel. Het heeft vervolgens 1,5 jaar geduurd voordat de zakenman op één knie ging voor Sylvie.

 

Lees het hele verhaal nu in Story.

Beeld: ANP