Sylvie Meis is in de zevende hemel nu de steenrijke zakenman Charbel Aouad voor haar op zijn knieën is gegaan. Hij lijkt echt de ware te zijn voor de ambitieuze zakenvrouw. Maar voordat ze haar prins op het witte paard vond heeft ze (na Rafael) verschillende mannen verslonden.

 

Lees ook: Zó veroverde de steenrijke Charbel het hart van Sylvie

 

Guillaume Zarka

In januari 2013 scheiden Rafael en Sylvie en het duurt slechts twee maanden voordat ze aan een nieuwe romance begint. Dit keer was het de Franse zakenman Guillaume Zarka. In juli beëindigd ze de relatie. Ze is toch nog niet klaar om zich 'opnieuw vast te leggen in een relatie'.

 

Jared Moore

Precies een week na de breuk met Guillaume beleeft Sylvie een 'kort, maar fijn' avontuur met naaktmodel Jared Moore. 

 

Samuel Deutsch

Van september 2014 tot januari 2015 verliest Sylvie haar hart aan een andere zakenman, de Amerikaanse inversteringsbankier Samuel Deutsch. Tijdens de relatie stelt ze hem voor aan Maurice 'Momo' Mobetie en het duurt niet lang voordat de relatie stukloopt...

 

Momo

Een maand na de breuk met Samuel is het namelijk al aan met de Zwitserse nachtclubeigenaar Momo. 'Eindelijk is mijn liefde gekomen. Mijn eenzame dagen zijn voorbij. We zijn zo gelukkig', vertelde ze toen. Toch leek de relatie kansloos, zoals insiders omschrijven. In juli is het namelijk alweer over tussen de twee.

 

Charbel Aouad

In november, een paar maanden na de breuk met Momo, ontmoet Sylvie in Dubai de vier jaar jongere Charbel. Het heeft vervolgens 1,5 jaar geduurd voordat de zakenman op één knie ging voor Sylvie.

 

Lees het hele verhaal nu in Story.

Beeld: ANP

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl