Sylvie Meis is in de zevende hemel nu de steenrijke zakenman Charbel Aouad voor haar op zijn knieën is gegaan. Hij lijkt echt de ware te zijn voor de ambitieuze zakenvrouw. Maar voordat ze haar prins op het witte paard vond heeft ze (na Rafael) verschillende mannen verslonden.

 

Lees ook: Zó veroverde de steenrijke Charbel het hart van Sylvie

 

Guillaume Zarka

In januari 2013 scheiden Rafael en Sylvie en het duurt slechts twee maanden voordat ze aan een nieuwe romance begint. Dit keer was het de Franse zakenman Guillaume Zarka. In juli beëindigd ze de relatie. Ze is toch nog niet klaar om zich 'opnieuw vast te leggen in een relatie'.

 

Jared Moore

Precies een week na de breuk met Guillaume beleeft Sylvie een 'kort, maar fijn' avontuur met naaktmodel Jared Moore. 

 

Samuel Deutsch

Van september 2014 tot januari 2015 verliest Sylvie haar hart aan een andere zakenman, de Amerikaanse inversteringsbankier Samuel Deutsch. Tijdens de relatie stelt ze hem voor aan Maurice 'Momo' Mobetie en het duurt niet lang voordat de relatie stukloopt...

 

Momo

Een maand na de breuk met Samuel is het namelijk al aan met de Zwitserse nachtclubeigenaar Momo. 'Eindelijk is mijn liefde gekomen. Mijn eenzame dagen zijn voorbij. We zijn zo gelukkig', vertelde ze toen. Toch leek de relatie kansloos, zoals insiders omschrijven. In juli is het namelijk alweer over tussen de twee.

 

Charbel Aouad

In november, een paar maanden na de breuk met Momo, ontmoet Sylvie in Dubai de vier jaar jongere Charbel. Het heeft vervolgens 1,5 jaar geduurd voordat de zakenman op één knie ging voor Sylvie.

 

Lees het hele verhaal nu in Story.

Beeld: ANP

Nadat pretmiljonair Johan Vlemmix vorige week toegaf dat hij interesse heeft in de aankoop van een huis náást zijn aartsrivale Patricia Paay op recreatiepark Parc Patersven, zou haar man Robbert Hinfelaar woest hebben gereageerd. Johan voelt zich zelfs bedreigd, vertelt hij Story. 

Toen Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar vorige week in Story lazen dat Johan Vlemmix een woning naast die van hen op vakantiepark Parc Patersven in Wernhout wil kopen, zouden ze elkaar verbijsterd hebben aangekeken en daarna woedend hebben gereageerd. Volgens Johan pakte Robbert terstond de telefoon om hem de toegang tot hun vakantiepark te ontzeggen. ‘Ja, ik heb een flinke tirade gehad van Robbert,’ vertelt Johan aan Story. ‘Jij dit, en jij dat, schreeuwde hij door de telefoon. Waarna ik zei: Robbert, doe nou even rustig. Dat hielp niet. Als jij hier nog één keer komt... riep hij.’ Johan Vlemmix zegt het dreigement niet heel serieus te nemen, maar het was geen bijzonder prettig gesprek – zo veel is duidelijk.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Hoewel recente foto’s van Estelle Cruijff in de armen van een andere man anders doen vermoeden, is de ex-vrouw van Ruud Gullit nog altijd vrijgezel. Maar ruim vier jaar na de breuk met Badr Hari bekent Estelle dat ze best toe is aan een nieuwe liefde. Mogelijk kunnen haar jetsetvrienden haar daar een béétje bij helpen...

Estelle Cruijff (40) is toch écht nog steeds vrijgezel. Vorige week werd de nog altijd sexy en mooie blondine door een weekblad gekoppeld aan een Italiaan, met wie ze gearmd op het strand van Ibiza was gesignaleerd. Maar na een minimaal stukje research kon zelfs een kind al uitvinden op Estelle’s Instagramaccount dat de charmeur in kwestie Giorgio Veroni is. Een Italiaan die al elf jaar gelukkig getrouwd is met de Engelse tv-presentatrice Tamara Beckwith, die een goede vriendin van Estelle is. Tegenover Story maakte Estelle dan ook korte metten met het ‘liefdesverhaal’ in het weekblad. Estelle: ‘Het is klinkklare onzin! Ik ben nog steeds vrijgezel!’

'Ware mannenmagneet'

Ze kent Tamara en Giorgio al jaren; ze bezoekt hen geregeld in hun woonplaats Londen en ook als ze naar hun vakantieadres in Italië gaan. Tamara begon haar tv-carrière bij MTV. Later werkte ze bij muziekzender VH1. Tegenwoordig is ze verslaggeefster voor een magazine-achtig tv-programma. De kring van internationale sterren waarin Estelle zich de laatste jaren begeeft, werd met dit bevriende duo weer groter. De langbenige Estelle is binnen de internationale jetset uitgegroeid tot een ware mannenmagneet. Zo verscheen ze op Ibiza op feestjes met de Engelse acteur Idris Elba (45), die wereldwijd bekend is van zijn rol als Luther in de gelijknamige serie en serieus wordt beschouwd als de nieuwe James Bond.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders