Het afgelopen jaar hebben we heel wat mooie plaatjes voorbij zien komen van BN'ers die in het huwelijksbootje zijn gestapt. Story zet ze voor je op een rij. 

DJ Tiësto

Tiësto is op 21 september in het huwelijk getreden met zijn vriendin, model Annika Backes. Ze gaven elkaar het jawoord in het futuristisch ogende vijfsterren-resort Amangiri, midden in woestijn in Utah. Het tweetal ontmoette elkaar in februari 2015, in een restaurant in New York met wederzijdse vrienden.

Article continues after the ad
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Love of my life 21-09-2019 💍❤️

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto) op

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé is in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Deborah. 'We zijn getrouwd!', schrijft hij met een buitensporige hoeveelheid uitroeptekens. 'Lang leve de liefde! I love you forever', schrijft Martijn enthousiast en gelukkig bij een foto van zichzelf en zijn bruid. Het feest vond plaats in het prachtige Parc Broekhuizen, vlakbij Utrecht, waar sterrenrestaurant Voltaire te vinden is.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

We zijn getrouwd!!!!!!!! Lang leve de liefde!!!! I love you forever. 💕@parcbroekhuizen @brndrz

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) op

Martijn was eerder tien jaar getrouwd met Amanda Beekman. Met haar kreeg hij vier kinderen. Amanda is op dit moment opnieuw zwanger van haar nieuwe liefde, Harrie. Met hem heeft ze een zoontje, eind augustus maakte ze bekend opnieuw in verwachting te zijn.

Susan Smit

'We did it!', jubelt Susan bij een foto met haar echtgenoot. Susan heeft twee kinderen met haar eerdere partner, Goof en Linde. Zij gingen in 2015 toen de kinderen één en vier waren. Ze waren zes jaar samen. Sinds 2016 is Susan samen met Onno.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

We did it! ❤️ Afgelopen zaterdag werden we overspoeld door liefde, warmte en vreugde. Op naar de rest van ons leven samen. 📸 @moonjansenfotografie Make-up en hairstyling: @ @ellesnijkamp Haar: @ilsemoolhuizen

Een bericht gedeeld door Susan Smit (@susansmitinstagram) op

Daley Blind

'Eindelijk kan ik zeggen: jij bent van mij!', schrijft Daley bij zijn foto. 'Mijn mooie vrouw, Mrs. Blind. Ik hou van je.' Het koppel is al meer dan acht jaar samen en vorig jaar in juni besloot de Ajax- en Oranje-speler hun relatie naar het volgende niveau te tillen, door de liefde van zijn leven ten huwelijk te vragen.

Christophe Haddad

Wedding bells voor Christophe Haddad en zijn grote liefde Sanne de Regt! In november had Christophe al aangekondigd dat hij dit jaar zal trouwen. Christophe ging vijf jaar eerder op kerstavond al op één knie voor zijn vriendin, maar alleen naaste vrienden en de familie wisten dit.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

We said YES!!! 💖🙏💖

Een bericht gedeeld door Christophe Haddad (@christophehaddad.official) op

Kiki Bertens

Vlak voor de feestelijke decembermaand was de grote dag van Kiki en Remko daar. Toen Remko de Rijke op zijn knieën ging voor 'zijn' Kiki, bleek dat hij een inschattingsfoutje gemaakt had met de ring. In plaats van 'm om haar ringvinger te kunnen schuiven, paste hij alleen om haar pink. Desalniettemin zei de tennisster volmondig ja tegen haar geliefde. 'Ik heb ja gezegd tegen de liefde van mijn leven', aldus Kiki een jaar geleden op Instagram. 'De ring is de klein, maar dat maakt helemaal niets uit!'

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

👰🤵 ❤️30-11-2019❤️ what a day!!🥂

Een bericht gedeeld door Kiki Bertens (@kikibertens) op

Thijs Römer 

Danseres Igone de Jongh (40) nam een tijdje geleden afscheid van Het Nationaal Ballet. Een bijzondere avond: niet alleen omdat ze een onderscheiding kreeg, maar ook omdat onthuld werd dat ze al enkele weken geleden in het huwelijksbootje stapte met Thijs Römer (41). Deze plechtigheid heeft geheel in het geheim plaatsgevonden, verklaarde Femke Halsema in haar speech tegenover de volledige zaal.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@harpersbazaarnl @chanelofficial

Een bericht gedeeld door Igone Römer-de Jongh Ballerina (@igonedejongh) op

Katja Schuurman

Katja Schuurman en chef-kok Freek van Noortwijk zijn getrouwd. Ze vierden het groot met familie en vrienden. 'Het is een heel weekend van feesten met alle mensen die we liefhebben. En het is echt fantastisch', zegt de bruid op videobeelden van Shownieuws.

Patty Harpenau

Patty Harpenau (60) is zaterdag 30 november getrouwd met haar buurman Michiel. Eigenlijk zouden de twee op 24 december trouwen, maar vanwege onheil in Patty’s directe omgeving werden de plannen gewijzigd. ‘We zijn wat eerder getrouwd dan gepland,’ vertelt Patty aan Story. ‘We hebben te maken gekregen met een ernstige ziekte binnen de vriendenkring. We hebben het daarom ook rustig en bescheiden gehouden.'

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.