Varen over de Loosdrechtse plassen, shoppen in jetset-stad Marbella, flaneren op een Portugese boulevard of een cocktail drinken aan de helderblauwe zee op Curaçao. Nog even en we kunnen onze koffers weer pakken voor de welverdiende jaarlijkse zonvakantie. Op de volgende bestemmingen kunt u zomaar één van onze vaderlandse sterren tegen het lijf lopen. 

Curaçao

Jan Smit, Gerard Joling, Rossana Kluivert, Everon Jackson Hooi... Het zijn maar een paar namen uit de grote groep Bekende Nederlanders die zich helemaal senang voelen op zonnig Curaçao. Rossana viert er niet alleen vakantie, maar helpt op het eiland ook bij de zwerfhondenstichting. Natuurlijk worden ook de familieleden van Patrick bezocht die daar wonen. Ook GTST-ster Everon Jackson Hooi heeft er familie wonen; hij is er geboren. Jeroen Pauw is soms weken achtereen op het eiland. Hij bezit op Curaçao een prachtige villa aan zee, waar hij begin dit jaar nog werd gespot met nieuwe liefde Zoë Goddijn.

Article continues after the ad

Portugal

Vale do Lobo, gelegen in de Portugese Algarve, is een extreem luxe badplaats op slechts twintig kilometer afstand van de luchthaven van Faro. John de Mol en zijn Els en Linda de Mol hebben er een villa, evenals Willem van Kooten, Louis van gaal en Ronald Koeman. Ronald: ‘Ik heb voor Vale do Lobo gekozen omdat ik al sinds 1990 in de vakanties genoot van de rust, zonder massatoerisme om me heen. Op het gebied van kwaliteit vind ik dat hier weinig plekken tegenop kunnen. We hebben naar onze eigen wensen een huis laten bouwen dat qua stijl perfect past bij de huizen op het resort. De plek is echt super, ik geniet elke keer weer van het fantastische uitzicht.’

Benieuwd naar andere plekken? Dat lees je in de ZomerStory van 2018. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders