Op social media heeft zowel André Hazes als Monique Westenberg laten doorschemeren dat ze weer aan het filmen zijn voor hun realityserie. Maar wanneer hun programma terugkeert op televisie was nog niet bekend. Tot nu.

Monique heeft op Instagram namelijk laten weten dat Ik Haal Alles Uit Het Leven terugkomt met een tweede seizoen. Vanaf 18 april keren ze wekelijks terug op de beeldbuis. Monique schrijft: 'De cameraman @jaaphilhorst heeft zulke leuke beelden vastgelegd van mij, kleine André en de anderen. Op deze foto hebben we FaceTime contact met André waar het 8 uur later is. Morgen vliegen we beide weer lekker naar huis en zijn we weer saampies.'

More content below the advertising


Beeld: Peter Smulders

Na het overlijden van zijn geliefde Linda en een desastreus huwelijk met Heather Mills heeft Paul McCartney nieuw geluk gevonden bij Nancy Shevell. Maar de voormalige Beatle zal altijd een groot verdriet met zich blijven meedragen.

In 1967 maakt Paul kennis met Linda Eastman wanneer ze in Londen is om popsterren te fotograferen. Ze zien elkaar in een club en de aantrekkingskracht is niet te weerstaan. Paul zegt later: ‘Ik móést met haar in contact komen.’ En Linda: ‘Ik was schaamteloos, want ik was daar met iemand anders. Maar ik moest Paul versieren.’ Twee jaar na hun huwelijk vormen ze de band Wings. Linda leert keyboard spelen, maar fans en critici vinden haar maar niks. Volgens hen speelt ze niet echt en zingt ze vals. Paul en Linda trekken zich niets van alle commentaren aan. Paul zegt later: ‘We deden het voor de lol. We hoefden aan niemand verantwoording af te leggen.’ Toch heeft Wings veel succes, en Paul en Linda krijgen in 1974 zelfs een Oscar-nominatie voor hun samen geschreven James Bond-titelsong Live and Let Die.

More content below the advertising

Borstkanker

Met Linda’s door Paul geadopteerde dochter Heather uit haar eerdere huwelijk en hun gezamenlijke kinderen Mary, Stella en James leiden ze een heerlijk gezinsleven. Ze ontpoppen zich tot voorbeeldvegetariërs en voorvechters van dierenrechten, en Linda zet een eigen maaltijdlijn op die enorm succesvol is. Maar eind 1995 slaat het noodlot toe: Linda blijkt borstkanker te hebben. Haar gezondheid verslechtert snel wanneer de kanker ook haar lever verwoest. Op 17 april 1998 overlijdt ze in het bijzijn van haar man en kinderen op hun ranch in Tucson, Arizona. Iedereen is ontroostbaar en Paul moet zelfs professionele hulp zoeken om zijn verdriet te kunnen verwerken. 

Dit artikel komt uit Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief. 
 

Beeld: Getty images

Acteur en theaterproducent Rick Engelkes heeft alweer enige tijd een vaste relatie, met de beeldschone Marie Claire Noorlander. De twee zijn nog altijd dolverliefd op elkaar, zo veel is af te lezen van hun stralende gezichten

Al zal daarbij meespelen dat Marie Claire met het gerenommeerde MC Wellness een eigen beautycentrum heeft in het Noordwijkse Grand Hotel Huis ter Duin, dat eigendom is van haar familie. Rick weet zo uit eerste hand hoe hij er op z’n best uitziet en hoe hij zich volledig kan ontspannen als de showbizzdrukte hem gijzelt. Als de twee elkaar vervolgens, figuurlijk, met huid en haar verslinden, zal dat in elk geval een welriekende aangelegenheid zijn. 

More content below the advertising

Dit artikel komt uit Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders