Het vijfde en laatste seizoen van ‘Penoza’ is in aantocht. Zet zondag 27 augustus alvast maar in je agenda, want dan kan je weer meekijken in het leventje van Carmen van Walraven en co. Om 20.25 uur wordt de serie uitgezonden op NPO 3.

Lees ook: Zo zag Patty Brard er vroeger uit

Onvoorspelbaarder dan ooit

In dit seizoen gaat het Carmen voor de wind; haar kinderen zijn gelukkig en de drugshandel loopt goed. Ze denkt aan stoppen, maar wil nog een grote slag slaan voordat ze drugswereld definitief vaarwel zegt. Dat blijkt lastiger dan gedacht, aangezien de nieuwe lichting drugscriminelen harder en onvoorspelbaarder is dan ooit.

Monic Hendrickx, Sigrid ten Napel, Loek Peters, Gijs Naber, Raymond Thiry, Medina Schuurman, Niels Gomperts, Stijn Taverne, Olga Zuiderhoek en Hajo Bruins zien we natuurlijk terug in het vijfde seizoen. Maar er zijn ook nieuwe gezichten. Zo speelt Sonja Silva het nieuwe liefje van Berry en is de Vlaamse acteur Axel Deaselaire te zien als de nieuwe vriend van Carmen.

Op het witte doek

Hoewel het natuurlijk balen is dat het vijfde seizoen het laatste is, is er ook een lichtpuntje. Eerder maakte producent Alain de Levita namelijk bekend dat hij samen met regisseur Diederik van Rooijen een spannende film gaat maken. “Daarmee willen we de ‘Penoza’-reeks gedenkwaardig afsluiten.”

‘Penoza’ is sinds september 2010 te zien op de Nederlandse televisie. Het vorige seizoen deed het erg goed bij de kijkers; er keken wekelijks zo’n één miljoen fans naar de serie.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: VIVA.nl

Een paar weken geleden schreven we over een té leuk nieuw filmproject van Linda de Mol; April, May en June. Linda bedacht niet alleen het verhaal van deze heerlijke nieuwe film van de makers van Gooische Vrouwen, maar speelt zelf ook nog eens een van de hoofdrollen. Vandaag is bekend geworden wie er nog meer opduiken in het veelbelovende bioscoopspektakel.

‘Eind augustus gaan we filmen’

Onder anderen Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen) en Elise Schaap (Familie Kruis) zijn gecast voor de film. Zij spelen de zussen van Linda. Ook Mark Rietman (Brasserie Valentijn), Gijs Scholten van Aschat (Als de dijken breken) en Olga Zuiderhoek (De 12 van Oldenheim) hebben een rol te pakken. Dat heeft LINDAnieuws, het online platform van Linda de Mol, vandaag bekendgemaakt. “Deze week gaan we repeteren en het script lezen met alle acteurs”, zegt Linda. “Eind augustus gaan we echt filmen.”

Zussen

Het verhaal gaat over de zussen April, May en June die bij elkaar komen als hun moeder ernstig ziek is, naar een verhaal dat bedacht is door Linda de Mol. Will Koopman, die ook onder meer de succesvolle series Divorce, Doris (waarvan ook een heerlijke Bridget Jones-ish filmversie onderweg is) en Familie Kruys maakte, tekent voor de regie. Frank Houtappels is bij het project betrokken als scenarioschrijver.

Leuk vooruitzicht

Linda, Will en Frank werkten eerder ook samen voor de twee Gooische Vrouwen-films. April, May en June moet in 2019 in de bioscoop verschijnen.

Tjitske:

Elise:

 

💛@lovelylane.nl

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Zangeres Anouk heeft ons inmiddels weer koude kikkerlandje verlaten voor een zonnige bestemming. Op Instagram deelt ze een vakantiefoto met haar oudste dochter Phoenix.

Op de foto zit Anouk met haar dochter Phoenix Ray (12) op een bankje terwijl op de achtergrond de zon onder gaat. “Mijn dochter. Mijn liefde”, schrijft ze bij het lieve plaatje. Uit de reacties blijkt niet alleen dat veel mensen Phoenix al zo groot vinden, maar ook dat ze Anouk er zelf goed uit vinden zien. De vakantie doet de zangeres duidelijk goed:

 

Mijn dochter. Mijn liefde❤️ #imyourprotector #phoenixray

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders