André Hazes (26) is niet met al zijn tatoeages even blij. Sterker nog, hij wil zijn liefdestatoeage voor zijn ex - de befaamde Bridge(t) - het liefst dan ook zo snel mogelijk laten verwijderen. Maar ook zijn zoontje blijkt getekend te zijn voor het leven.

Dat grapt de zanger op Instagram. Op een nieuwe foto heeft hij heel wat plakplaatjes op het lichaam van zijn zoontje gephotoshopt. 'Wat een heerlijke avond. De fijne reacties op #getekendvoorhetleven doen mij heel goed! Ik ga als een gelukkig mens slapen!❤️', laat André weten.

Het nieuwe programma van André Hazes op SBS6 werd dinsdagavond met 478.000 kijkers afgetrapt. In Getekend voor het leven staat de zanger mensen bij die lijden onder tatoeages en nu de kans krijgen ze weg te laten laseren.

Bridge(t)

In Jinek sprak André afgelopen vrijdag over zijn nieuwe programma. Hierin liet hij weten zelf geen spijt te hebben van een zijn tatoeages, maar dat hij over één exemplaar wél beter na had kunnen denken. De zanger haalde de tattoo aan die hij op zijn onderarm liet zetten in New York: een afbeelding van de Brooklyn Bridge. In die tijd had hij een relatie met Bridget en werd al snel het optelsommetje gemaakt. Brug, bridge, Bridget. Door juist dat plaatje aan te wijzen als tattoo waar hij beter over na had moeten denken, leek hij een steek onder water uit te delen aan Maasland. 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.