Patty Brard vindt het merkwaardig dat vooral RTL klappen moet opvangen in de rel rondom de psychologische instorting van Samantha de Jong, schrijft Mediacourant. De door de wol geverfde Patty wijst vooral op de rol van tv-producent Warner Bros. Natuurlijk heeft RTL als uitzendende partij een verantwoordelijkheid, maar het is uiteindelijk Warner Bros. dat met Barbie speelde als een marionet, vindt Brard, die erover sprak op NPO Radio 2.

‘Eigenlijk had Barbie een fictief leven'

‘De zender pakt een tape aan, gooit die erin en zendt hem uit. Al moeten ze natuurlijk wel weten wat ze uitzenden.’ Voor een realityster is het vooral belangrijk om te kijken met welke makers je in zee gaat, aldus Patty. ‘Wat ik eigenlijk vind is dat het heel belangrijk is welke productiemaatschappij het maakt en dat er een grotere verantwoordelijkheid bij de productiemaatschappij ligt dan bij de zender.’ Barbie zei in haar exclusieve Story-interview voor haar zelfmoordpoging dat ze zich misbruikt voelde door Warner Bros. en RTL. Patty in het interview: ‘Eigenlijk had Barbie een fictief leven. Als je geen verhaal voor haar verzint, dan volg je niks. Als je een verhaal voor haar verzint en ze gaat er zelf in geloven, dan vind ik dat je als productiemaatschappij ook wel even klaar mag staan voor haar.’ Warner Bros. had Barbie véél beter moeten begeleiden, vindt Brard. ‘Als je echt iets verzint voor iemand, van: je gaat nu trouwen, je gaat nu verhuizen, je gaat nu scheiden, je hebt nu een baby, dan vind ik dat iemand moet zeggen: Jongens, het was leuk voor tv, maar zullen we haar in het werkelijke leven ook nog even helpen?’

Dit artikel is afkomstig uit Story 4. Deze editie ligt nu in de winkel. 

Beeld ANP


Al een tijd doen de geruchten de ronde dat het huwelijk tussen David en Victoria Beckham onder hoogspanning staat. Die roddels kunnen echter van tafel geveegd worden, want volgens een insider is de modeontwerpster in verwachting van haar vijfde kindje.

Volgens de bron is het koppel hartstikke gelukkig en zouden de twee in maart een vijfde kindje krijgen, wat betekent dat Victoria al een aantal maanden zwanger moet zijn. Er wordt onthuld dat de Beckhams onlangs hun dierbaren bij elkaar hebben geroepen om het blijde nieuws mee te delen. ‘Laatst hebben ze hun beste vrienden uitgenodigd voor een fijne avond samen’, aldus een bron tegenover OK! Magazine. ‘Toen zei David met betraande ogen dat baby nummer 5 eraan komt. Ze zijn ontzettend enthousiast en voelen zich vereerd.’ De insider zegt zelfs te weten wat het geslacht wordt van het kindje; volgens hem zou het stel een dochter verwachten.

Geen verrassing

Als we de insider mogen geloven, is het geen complete verrassing dat Victoria op dit moment zwanger is. ‘Iedere keer als ze problemen hebben, breiden ze hun gezin uit. Dat lijkt echt te werken voor hen. David houdt er echt van als Victoria zwanger is. Ze straalt en is rustiger. En zij adoreert hem om hoe attent hij is.’

Kinderen

Hoe de andere kinderen van de Beckhams hebben gereageerd op de komst van een broertje of zusje? Volgens de bron is de 19-jarige Brooklyn in shock. ‘Romeo (16) en Cruz (13) zijn echt heel blij’, vervolgt hij. ‘De kleine Harper (7) lijkt wel enthousiast te zijn, maar ook een beetje verward. Het is heel schattig.’


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: flaironline.nl | Beeld: ANP

Glennis Grace is blij dat ze na het circus rond America's Got Talent weer thuis is. "Weer heel even het normale leven in. Ik hou heel erg van dit, maar ik hou toch ook wel van het normale Nederlandse leven."

De komende tijd gaat de zangeres samen met haar Amerikaanse manager kijken of er een tournee in Amerika in zit. Dat was vooraf een van haar redenen om mee te doen met America's Got Talent. "Ik kan nu nog niets aankondigen", aldus Glennis.

Complimenten

In de finale wist Glennis niet bij de laatste vijf te eindigen. Wel mocht ze aan het begin van de show nog optreden met de Amerikaanse superster Bebe Rexha. "Hoe vet is dat om met zo'n dame het podium te delen. Ze vond dat ik wel heel goed kon zingen", zei Glennis daarover.

Weer terug in Nederland

Vanochtend arriveerde de zangeres op Schiphol met haar zoon Anthony. Ze zegt zich voor te gaan bereiden op de shows in AFAS Live, waarin ze een eerbetoon brengt aan Whitney Houston. "Die zijn op 5 en 7 oktober, dus daar ga ik maandag meteen mee aan de slag", zei Glennis op Schiphol. "Dus we vallen niet in een donker gat. Maar sowieso niet hoor, want ik ben echt heel tevreden met wat er allemaal is gebeurd. Hartstikke blij zelfs."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP