Patty Brard vindt het merkwaardig dat vooral RTL klappen moet opvangen in de rel rondom de psychologische instorting van Samantha de Jong, schrijft Mediacourant. De door de wol geverfde Patty wijst vooral op de rol van tv-producent Warner Bros. Natuurlijk heeft RTL als uitzendende partij een verantwoordelijkheid, maar het is uiteindelijk Warner Bros. dat met Barbie speelde als een marionet, vindt Brard, die erover sprak op NPO Radio 2.

‘Eigenlijk had Barbie een fictief leven'

‘De zender pakt een tape aan, gooit die erin en zendt hem uit. Al moeten ze natuurlijk wel weten wat ze uitzenden.’ Voor een realityster is het vooral belangrijk om te kijken met welke makers je in zee gaat, aldus Patty. ‘Wat ik eigenlijk vind is dat het heel belangrijk is welke productiemaatschappij het maakt en dat er een grotere verantwoordelijkheid bij de productiemaatschappij ligt dan bij de zender.’ Barbie zei in haar exclusieve Story-interview voor haar zelfmoordpoging dat ze zich misbruikt voelde door Warner Bros. en RTL. Patty in het interview: ‘Eigenlijk had Barbie een fictief leven. Als je geen verhaal voor haar verzint, dan volg je niks. Als je een verhaal voor haar verzint en ze gaat er zelf in geloven, dan vind ik dat je als productiemaatschappij ook wel even klaar mag staan voor haar.’ Warner Bros. had Barbie véél beter moeten begeleiden, vindt Brard. ‘Als je echt iets verzint voor iemand, van: je gaat nu trouwen, je gaat nu verhuizen, je gaat nu scheiden, je hebt nu een baby, dan vind ik dat iemand moet zeggen: Jongens, het was leuk voor tv, maar zullen we haar in het werkelijke leven ook nog even helpen?’

Dit artikel is afkomstig uit Story 4. Deze editie ligt nu in de winkel. 

Beeld ANP

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP