Ook Monique zelf lijkt de relatie met haar voormalig geliefde André Hazes te bevestigen. Westenberg deelt een liefdevol kiekje in dezelfde setting als het plaatje van de zanger van gisteren.

Verliefd kijkt Monique naar André en ze schrijft bij het plaatje: 'I’m your Rock, you’re my Star!' Daarnaast laat de blondine in haar Instagram Stories weten dat soms twee mensen nu eenmaal wat tijd los van elkaar nodig hebben, om te beseffen hoeveel ze elkaar nodig hebben.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de posts.

In een bericht op Instagram liet de zanger gisteren weten weer samen te zijn met zijn ex, die hij afgelopen november verliet voor Bridget Maasland (met wie het ook pas twee weken over en uit is). André deelde een romantische foto van hem en Monique, met wie hij samen zoon André Jr. (3) heeft.

André voor altijd van Monique

Bij de foto plaatste hij de tekst van het nummer Faithfully van Journey. 'They say that the road ain’t no place to start a family – Right down the line it’s been you and me – And lovin’ a music man ain’t always what it’s supposed to be – Oh, girl, you stand by me – I’m forever yours', aldus de muzikant.

Saai was het nooit

André en Monique waren sinds 2014 een stel (in het prille begin reed André al eens een scheve schaats met Bridget op de bruiloft van Patty Brard). In oktober 2016 werden ze ouders van kleine Dré. In de zomer van 2018 namen ze al eens een relatiepauze, die ongeveer een maand duurde. Afgelopen november lieten zij opnieuw weten uit elkaar te zijn. Nog diezelfde dag maakte Monique bekend dat André gevoelens had voor een andere vrouw, waarna André de volgende dag bekendmaakte dat dat de twintig jaar oudere Bridget (45) betrof.

Breuk nummer 2

De relatie met Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hebben gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn ex Monique en hun zoontje). Geruchten dat de relatie voorbij was, ontstonden op Valentijnsdag, toen de twee geen liefdevolle berichten over elkaar deelden op sociale media. Het stel deelde daarvoor achter elkaar verliefde foto’s van en met elkaar; het was nog net geen spam te noemen. Uiteindelijk bleek dat André ook daadwerkelijk zijn spullen op 14 februari heeft opgehaald uit Bridget’s huis.

Overspel en losse handjes

Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Zo werden de twee veelvuldig samen gespot én zijn ze zelfs gefilmd toen ze samen uit hetzelfde toiletgebouw op een strand kwamen. André en Monique zouden zelfs betrapt zijn op een hotelkamer, waarna Bridget verhaal ging halen en er klappen zouden zijn uitgedeeld. Na bekendmaking van de breuk liet Bridget weten dat er op Curaçao niets gebeurd was en dat ze niets afwist van overspel tussen de twee oud-geliefden. Ook Monique en André ontkenden, iets dat met de kennis van nu uiteraard toch wel te betwijfelen valt…

Bridget is land ‘ontvlucht’

Sinds de breuk met Bridget werd André weer opvallend vaak gespot bij de woning van Monique in Berkel en Rodenrijs. Bridget is eerder deze week met haar zoontje naar Denemarken vertrokken, waar ze een bezoek brengen aan Legoland, een trip die voor Bridget geen betere timing had kunnen hebben. 

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.