Nieuwe ontwikkelingen in de Samantha en Michael-soap. De blondine is niet de enige die weer verliefd is, ook Michael heeft de liefde gevonden. Hij maakt het nieuws zelf bekend na alle geruchten. 

Lees ook: Nieuwe liefde Samantha ligt zwaar onder vuur

Smoorverliefd

Michaels telefoon stond naar eigen zeggen roodgloeiend nadat zijn vermeende nieuwe vriendin een interview gaf aan Shownieuws. De barhouder was gespot met Kimberley. Zij gaf in het interview aan dat er niks tussen haar en Michael speelt en dat blijkt niet gelogen. Michael is smoorverliefd op een ander!

Article continues after the ad

Linsey

De ex van Samantha is gek op zijn nieuwe vriendin. “Het is tja heftig of stevig of liefdevol noem het wat je ziet," schrijft hij bij de foto met zijn nieuwe liefde. Toch wil hij niet te hard van stapel lopen. "Het is nog vers en we houde het rustig. Ze is ook nog buiten me kindertjes gehouden vind het nog te vroeg daarvoor.” In eerste instantie wilde Michael de naam van zijn nieuwe vriendin niet bekend maken, maar aan Shownieuws heeft hij het toch verklapt. De vrouw die hem nu gelukkig maakt heet Linsey.

Beeld: Peter Smulders