Dinsdag kon Story onthullen dat Erica Meiland (57) weer gelukkig is in de liefde. Ze heeft haar hart verloren aan privédetective Sander van Betten (60). Ook dochter Maxime reageert nu op de nieuwe vlam van haar moeder. Wat vindt ze van de beste man?

De blondine laat weten dat de rest van de familie Sander al heeft ontmoet. Daaruit kan Maxime maar één conclusie trekken: 'Hij is superleuk!' Ze voegt nog toe: 'Wat ik voor zover ik heb kunnen zien is hij heel lief voor mama en dat vind ik heel belangrijk.' Kortom: ze is vooral ontzettend blij voor haar moeder.

Article continues after the ad

Half jaar

Erica bevestigde haar nieuwe liefde aan het AD: ‘Een half jaar geleden hebben Sander en ik elkaar leren kennen en hebben het erg leuk.' De prille liefde is ook in De Meilandjes te volgen: zo zagen we al in de teaser van aanstaande donderdag dat de twee op wandeldate gaan.

Wandeldates

En dat hadden we stiekem al in januari kunnen weten. De privédetective dropte namelijk een grote hint op zijn Instagram-account. Terwijl een kledingstuk uit de lijn van dochter Maxime te zien is in de post, schrijft Sander: 'Morgen gezellig ergens wandelen en koffie. ☕️🥂🌷 Met..... 😉.'

Schaduwen

Het is voor Erica een prettige bijkomstigheid dat Sander gewend is om met de media om te gaan. Naast zijn werk als privédetective werkte de Zwollenaar de afgelopen jaren intensief mee aan de tv-programma’s van misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en Kees van der Spek. Ook maakte Willibrord Frequin geregeld gebruikt van zijn diensten. Daarnaast schakelde de KRONCRV Sander in voor enig onderzoekswerk ten behoeve van het programma Boer zoekt Vrouw.

Via werk ontmoet

Op dit moment is Sander nog altijd werkzaam in de tv-wereld, waarbinnen hij Erica ontmoet heeft. ‘We werken voor dezelfde tv-producent, dan zijn de lijntjes wat korter,’ vertelt Sander aan Story. ‘Niet via een datingsite, dat is niet onze hobby.’

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.