Niet alleen Marco Borsato, ook Matthijs van Nieuwkerk zou volgens een betrouwbare bron uit DWDD-kringen het bed hebben gedeeld met pianiste Iris Hond... 

Na de openbare bekentenissen van Marco Borsato en Iris Hond over hun voorbije affaire, zal Matthijs van Nieuwkerk vermoedelijk minder goed geslapen hebben dan normaal. Iris Hond zou hem namelijk niet onbekend zijn... en zeker haar fysiek niet. Want via een goed ingevoerde, bewezen betrouwbare bron binnen DWDD-kringen is Story ter ore gekomen dat de tv-ster een affectieve relatie zou hebben gehad met Iris, die daarmee toch wel vooral de gebéten hond lijkt te worden in de roddelzieke showbizz.

‘Snelle hand’

Niet lang daarna verhuisde Matthijs van het verleidelijke Amsterdam naar een dorp in de Achterhoek, waar hij en zijn vrouw Karin een vrijstaande boerderij in de buurt van Zutphen betrokken. Matthijs verblijft doordeweeks echter altijd in onze hoofdstad, waar in het Westergascomplex zijn praatprogramma op werkdagen live uitgezonden wordt. Daar in de buurt behoort de presentator in zijn hippe trainingspak tot het dagelijkse straatbeeld en heeft hij de vrijheid zijn privétijd zo in te delen als hij zelf wil, ver weg van zijn luxe buitenverblijf. Mogelijk speelde Iris Hond een rol in zijn ‘Amsterdamse’ leven. De mooie pianiste was de afgelopen jaren meermaals te gast in DWDD en daarbij spatte de chemie tussen haar en Matthijs bijna van het scherm. Dat de twee ook buiten het zicht van de camera’s contact hadden, bleek wel toen Iris in Het Parool aangaf WhatsApp-contact met de DWDD-presentator te hebben gehad na het overlijden van Matthijs’ idool Charles Aznavour, oktober vorig jaar.

Reactie

Uiteraard vroeg Story zowel Matthijs als Iris om een reactie op de pikante liefdesgeruchten. Het management van Matthijs laat namens hem weten: ‘Wij gaan niet reageren op vage geruchten, roddel en achterklap. Dat doen wij nooit.’ Iris Hond doet het gerucht via een woordvoerster tegenover Story af als ‘kant en klare onzin’. 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.